A hölgyeknek szerencsére télen sem kell lemondaniuk a divatos megjelenésről, hiszen ma már megannyi stílusú és fazonú téli lábbelivel találkozhatnak. Fontos azonban, hogy kellően megnyerő, ugyanakkor strapabíró darabokat válasszanak. Ezért a következő cikkben a Rieker márkanév minőségi csizmáit vizsgáljuk meg kicsit közelebbről. Lássuk, milyen csizmák közül válogathatunk idén!

rieker

A Rieker piaci pozíciója

A Rieker egy több száz éves múlttal rendelkező vállalat, amely évről évre színvonalas lábbelikkel jelenik meg a piacon. Közkedvelt cipői rendkívül strapabíróak, így garantálják a hosszú távú használatot.

De mitől olyan egyedi ez a márkanév? A gyártás során a legfontosabb szempont számukra a minőség. Így ez egy döntő elv már az alapanyagok kiválasztása során is. Azt is fontos megemlíteni, hogy különleges technológiával látják el a cipőket, ez az ún. ANTISTRESS® technológia, amely a kényelmi feltételeknek kíván eleget tenni.

Csajos bokacsizmák

A legtöbb hölgy odavan a nőies lábbelikért, s a téli csizmák között éppen ilyen tulajdonságokat testesítenek meg a bokacsizmák is. Ezek a hétköznapon, de bizonyos alkalmak során is megállják a helyüket. Számos darab magasított sarokkal van ellátva, amely kiemeli alakunkat. Ezeket különböző outfitekkel kombinálhatjuk.

Egyszerűbb bokacsizmák

Természetesen vannak sokkal egyszerűbb, letisztultabb fazonú bokacsizmák is, amelyek általában lapos talppal rendelkeznek. Ezek viselete már inkább a hétköznapokon ajánlott. Vannak közöttük fűzős és cipzáros kialakítású darabok egyaránt. Fő ismertetőjelük, hogy rendkívül kényelmesek, és bélelt jellegüknek köszönhetően jól felmelegítik a lábat a nagy mínuszok alatt is.
A LifeStyleShop webáruház női lábbelijei között biztosan találsz megfelelő darabot! Ne hagyd ki a téli kollekció darabjait sem!

Hosszú szárú csizma

Aztán ott vannak a hosszú szárú csizmák, amelyeknek szintén változatos a felhasználása. Általában ezek is nagyon jól mutatnak az elegánsabb ruhákkal is. Ezek a darabok továbbá rendkívül jól szellőznek és vízállóak is. A lábfejek kényelmesen elférnek bennük. Ne tévesszen meg a küllemük sem, hiszen meleg béléssel vannak ellátva, így a lábunk sem fog fázni! Ez a változat tökéletesen passzol azokhoz, akik nagyon fázós típusú emberek, és szeretnék a lábszárukat is védeni a hidegtől.

Számos változatú, stílusú csizmát tartalmaz a Rieker kínálata, neked csak ki kell választanod a hozzád leginkább illőt! Nem árt 2-3 különböző típusú lábbelit beszerezni, így az egyes alkalmakhoz és öltözékekhez illően váltogathatod őket, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed!

Szerencsére most néhány gyors kattintással beszerezheted a márka legjobb termékeit, mindezt kényelmesen otthonról! Nincs más dolgod, mint hátradőlni és várni, hogy megérkezzen a téli cipő mixed!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások