Régi álmát valósította meg Tomán Szabina, megszületett a Bloom-me arckrém! Különös tavaszt élünk, a bezártság tavaszát.

Bár ez az évszak éppen arról híres, hogy nyitunk, megújulunk, indulunk a szabadba, a természetbe, beszívjuk a természet, a nyíló virágok illatát, idén ez másképp alakul. De ha nem mehetünk kifelé, akkor itt az idő, hogy meginduljunk befelé.

A kényszerű bezártságot mindenképpen érdemes pozitív irányba átfordítani. Több idő juthat a családunkra, vagy éppen saját magunkra. Ennek a törődésnek pedig több oldala is lehetséges.

Meditálhatunk, feldolgozhatjuk az előző időszakunk történéseit. Bár még nem tudjuk, miként változtatja meg a járvány a mindennapjainkat, de végiggondolhatjuk, mire tanít bennünket a jelenlegi helyzet. Mit csinálnánk esetleg másképpen. Tanulhatunk online nyelvet, vagy akár új szakmát is, és nem utolsósorban a külsőnkre is odafigyelhetünk.

bloom-me arckrem

Soha nem lehetne aktuálisabb, hogy megtaláljuk azokat a készítményeket, amelyek segítenek bennünket a megújulásban, frissességünk megőrzésében. A szépség ugyan mindig belülről kezdődik. Így fontos, hogy helyesen táplálkozzunk, elegendő folyadékot vigyünk be a szervezetbe. De az sem mindegy, hogy milyen arckrémmel ápoljuk bőrünket.

Tomán Szabina, a Toman Lifestyle vállalat tulajdonosa, a Toman életmódprogram megalkotója megálmodott egy komplex hatású, sejtregeneráló, hidratáló arckrémet. Olyat, amely modern hatóanyagok alkalmazásával segíti bőrünk feszességének visszaállítását.

„Régi álmom válik most valóra! A közel két évnyi munka végül meghozta gyümölcsét. Egy olyan arckrémet sikerült kifejlesztenünk, amely magas növényi hatóanyagtartalmának köszönhetően segít megőrizni bőrünk üdeségét és fiatalságát. 

Súlyvesztés során a bőr még elegendő folyadékbevitel mellett is sokat veszít rugalmasságából. Így a Bloom-me arckrémet bátran ajánljuk a Toman Diet vendégei számára is” – mondja Tomán Szabina.

„Tavasz van, de nem csak ezért lett az első kozmetikai termékem neve Bloom-me. Tényleg úgy gondolom, hogy az arc újra kivirágzik ettől a krémtől!”

bloom-meA Bloom-me arckrém 92 %-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült. Állatkísérletmentesen, génmanipuláció nélkül.

A Mythos Vita aktív hatóanyag több éves tudományos kutatómunka eredménye. A növényi őssejtek és a távol-keleti kiwibogyó-kivonat óvja a sejteket az oxidatív stressztől. Segít megőrizni azok fiatalságát, és javítja anyagcseréjüket.

A biotechnológiai eljárásokkal előállított biofermentált peptidek serkentik a kollagén és elasztin rostok termelődését, fokozzák a kollagénszintézist, ezzel lassítva a sejtek öregedését, valamint támogatják a hatóanyagok maximális felszívódását.

A Bloom-me arckrémben található még növényi retinol, mely serkenti a kollagéntermelést és felgyorsítja a hámsejtek természetes megújulási folyamatait, ami ragyogó, feszes bőrt eredményez. A hialuronsav legfontosabb tulajdonsága, hogy saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni, így intenzív hidratáló hatású.

Kisimítja, feltölti, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, ráadásul bőr természetes védőrétegét is erősíti és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Az afrikai karité fa termésének magjából kivont Shea vaj, édes illatú hidratáló, amely gyorsan felszívódik a bőrbe, megnyugtatja, valamint sokoldalúan segít megszüntetni a bőrproblémákat.

„Természetesen önmagában egyetlen krém sem tesz csodát, mi is kellünk hozzá” – tanácsolja Tomán Szabina.

„A megfelelő táplálkozás, elegendő folyadékbevitel mellett a Bloom-me viszont képes simábbá, tömörebbé és fiatalosan ragyogóvá, rugalmassá tenni a bőrt, miközben sosem lesz zsíros érzetünk, könnyebben legyőzzük az esetleges bőrirritációkat, védve leszünk a külső hatások ellen, 24 órán keresztül.

Sok dologban kiszolgáltatottá váltunk most, de az arcbőrünkért mi vagyunk felelősek, fontos, hogy semmilyen körülmények között se feledkezzünk meg a megfelelő bőrápolásról, még akkor sem, ha most kevesebbet járunk sminkben, nem élünk társasági életet. Hiszek egy szép nyárban, várjuk ragyogó bőrrel, kisimultan!”

TomanDiet weboldala

 

Hasonló cikkeink:

Indul Tomán Szabina gasztróvideó-sorozata

Arccal az egészség felé – Turnéra indul Tomán Szabina