Az ékszer értékes ajándék, amellyel mindig nagy örömet és meglepetést szerezhetünk szeretteinknek. Tökéletes eszköz az érzelmeink kifejezésére, a maradandósága pedig még tovább emeli különlegességét. Éppen ezért fontos, hogy jól válasszuk meg az ajándékba szánt ékszert, legyen szó bármilyen alkalomról. Ha magyar kézműves ékszerrel szeretnél meglepni valakit, nézz szét a Hagyományőrző Bolt termékei között!

hagyomanyorzo

Kézműves magyar ékszerek

A Hagyományőrző Bolt Ékszerek kategóriája rengeteg gyönyörű kézműves különlegességet rejt. Szebbnél szebb nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk között válogathatsz, melyek gazdagon díszítettek magyar motívumkincsekkel. Egyes darabokat régészeti leletek alapján készítettek, és ősi motívumokkal díszítettek. Válogass köztük kedvedre!

A Hagyományőrző Bolt ékszerkínálata

A Hagyományőrző Bolt kínálatában pompás ezüst női nyakláncok szerepelnek. A webáruháznak van külön Medálok kategóriája is, így lehetőséged van csak medált rendelni, lánc nélkül. A legtöbb medál ősi, történelmi szimbólumokat jelenít meg. Ilyen szimbólum például az életfa, a turulmadár, a csodaszarvas vagy a Szent Korona. A webáruházban gyöngysort, kalárist is rendelhetsz, többféle színben.

A nyakbavalók mellett csodálatos ezüst fülbevalókat és gyűrűket is találhatsz. Utóbbiak között férfiaknak készült darabok is szerepelnek, ilyenek például a pecsétgyűrűk. Természetesen a karikagyűrűk sem hiányoznak a kézművestermékek közül, melyek izgalmas, különleges motívumokkal vannak díszítve. Akadnak köztük például rovásírásos darabok. Találhatsz még ezüst és bőr karkötőket is, valamint pompás kézzel festett ékszereket.

Tudj meg többet a Hagyományőrző Boltról!

A Hagyományőrző Bolt, avagy Böbe Hagyományőrző Boltja családi vállalkozásként működik. A nagyobbik lány, Kitti esküvő- és rendezvényszervezéssel foglalkozik. Eszter, a kisebbik lány készíti és tervezi az alkalmi ruhákat, valamint az esküvői viseleteket.

A cég fő tevékenységi köre a hagyományőrző, magyaros viseletek készítése, illetve forgalmazása. Ezek között egyaránt található férfi, női és gyermekruha is. A viseletekhez tartozó különböző kiegészítőket, a magyar ékszereket, csizmákat, táskákat és kalapokat kivétel nélkül magyar kézművesek készítik. A bolt kínálatában szerepelnek még izgalmas társasjátékok, karikás ostorok és retro édességek is.

A cég nemcsak a hazai vásárlók kiszolgálását célozza meg, hanem a világ más területein élő magyarságét is. A webáruházat a Facebookon keresztül is elérheted Böbe Hagyományőrző Boltja néven.

Nézz szét a különleges kézműves ékszerek között, és találd meg a tökéletes ajándékot szeretteid számára!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások