Cukiságok iPhone-ra szabva – Az iPhone 14 évvel ezelőtti megjelenése valóságos cunamit indított be, amelynek hatására mára azt mondhatjuk, hogy az almás készülékek kiegészítőinek a piaca is egy teljes értékű iparággá vált. A kifinomult és elegáns kiegészítők mellett rengeteg bohókás cukiság is elérhető, amik feldobják az iPhone tulajdonosok mindennapjait.

cukisagok
Habár eme cukiságok listáján javarészt olyan vicces kiegészítők találhatók, amelyek a fiatalabb generációt célozzák meg, azért természetesen találhatunk jó néhány darabot köztük, amelyek tökéletesen korosztály-függetlennek mondhatók.

A kiegészítők, mobiltelefon tartozékok plusz funkciókkal látják el a készülékeket, vagy védik a mobilunkat, ezért mindenképpen hasznos kellékek. Ilyenek például a különböző típusú tokok, fólia vagy üveg kijelzővédők, a fülhallgatók és fejhallgatók, bluetooth headsetek, kihangosítók, töltők, dokkolók, tartók, selfibotok, kábelek, fotós kiegészítők, hangszórók és továbbiak.

“A kreativitás csupán a dolgok összekapcsolását jelenti” – fogalmazta meg Steve Jobs. Tehát miért is ne kapcsolhatnánk össze az iPhone mobilokat – mindazért, amiért szeretjük – kimagasló védelemmel és egy kis aranyos, mulatságos cukisággal?

Érezted már magad stresszesnek a nap közepén, vagy bármikor, azt kívánva, hogy bárcsak lenne valami, amivel levezetheted a feszültséget, ami jobb kedvre derít? Mi lenne, ha ebben is segítségedre sietne a kedvenc telefonod?

 

Cukiságok – Pufi tokok

Ha még nem hallottál a pufi tokról, akkor érdemes rájuk egy pillantást vetned! Ezek a tokok könnyű szilikonból készülnek, egy kedves kis állatfigurával, ami biztosan mosolyt csal az arcodra!

Feltűnő, szórakoztató, csajos!

Minden, ami eltér a szokásos, iPhone tok kategóriától, az ide tartozik! Legyen csillámos, kicsit vagy akár nagyon, legyen egyenesen SWAROVSKI kristályos, mozogjon, okozzon optikai csalódást, vagy legyen eszméletlenül élethű! Az a legjobb védőtok a számodra, amikor azt érzed: – “Ezt egyenesen nekem találták ki!” – Esetleg, hogy: “Ez igazán illik hozzám!” A vidám kollekciók között szerepelnek például az O!coat FaaGaa iPhone tokok, amelyek akár telefonállványként is funkcionálnak.

cukisagok

És ha már a funkcionalitásnál tartunk…

Mit szólnál – mondjuk – egy igazán csajos sminktükörhöz, ami egyben powerbank is? Nőies, praktikus és elegáns kompakt tükör, 2in1 1600 mAh-es külső akkumulátor iPhone-hoz, iPadhez vagy iPodhoz.

Az USB csatlakozó mellett egy micro-USB csatlakozó is található (Androidos készülékekhez is ideális). Az adott töltöttségi szintet pedig LED jelzi. Ezzel kitűnhetsz a többiek közül, és még a telódat is úgy tudod majd tölteni, hogy közben nem kell megtagadnod a stílusodat.

Apple Airpods tokok

Hamburger, sültkrumpli, avokádó vagy popcorn? Miért is ne! Az AirPods fülhallgató különleges élményt nyújt, akár az iPhone-odhoz, az Apple Watchodhoz, az iPadedhez vagy a Macedhez kapcsolódik. Az egyedi tokok révén a hatás pedig biztosan nem marad el! Minden mobiltelefonnak vagy AirPods fülhallgatónak igazán jó barátja egy ütésálló tok, de a fiataloknak, főleg a nyári pörgés idején még inkább szükségük van a kimagasló védelemre!

Vezeték nélküli fejhallgató

Cukiságok – Valódi lányos stílus, és lemondásoktól mentes funkcionalitás! Állítható méretű, rózsaszínű, vezeték nélküli bluetooth fejhallgató. Hát nem cuki?

cukisagok

Mindezekből egyértelműen látszik: manapság szinte bármilyen tartozékot beszerezhetsz, hogy az iPhone-od még teljesebb élményt nyújtson számodra. Néhány kiegészítő annyira eltér a megszokottól, hogy miután megnézted, azt gondolhatod magadban, én ezt most azonnal akarom!

Nincs is ezzel semmi baj, sőt, gondolj csak bele, hogy minden második ismerősödnek iPhone-ja van, de ezeknek a segítségével nem kell, hogy mindegyik ugyanúgy is nézzen ki. Ajándékozd meg valamelyik barátodat, családtagodat egy elképesztően vicces és egyben hasznos meglepetéssel, vagy egyszerűen csak lepd meg magad! A telefonod is éppúgy lehet egyéniség, akárcsak te!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások