Sokak kívánságára 2020. október 23-25-ig újra Aranyhomok Portéka Tanyai Termék és Kézműves Vásárt szervez az Aranyhomok Egyesület Kecskeméten, a Deák Ferenc téren. Ez az október elején megtartott XII. Őszi Helyi Termék Ünnep folytatása lesz, ezúttal is a járványügyi előírások szigorúan betartásával.

aranyhomok porteka

A kilátogató közönség különleges, minőségi hazai kézműves termékeket vásárolhat megfizethető áron. Közvetlenül a kézművesektől, termelőktől tehetik ezt, akik széles árukínálattal, ínyencségekkel, újdonságokkal várják vevőiket.

Az Aranyhomok Portéka Tanyai Termék és Kézműves Vásár egyedi ajándékokat kínál. Bőr- és nemezáruk, ezüst- és rézékszerek, honfoglalás kori hagyományőrző övek, tarsolyok, textilbábok, baba öko textíliák, ásványékszerek, kerámiák, kézműves ruhák, fa termékek, horgolások, kések, rongyszőnyegek, szappanok széles választékából válogathatnak az érdeklődők elérhető áron.

aranyhomok porteka

De azokat is szívesen látják, akik még csak ajándékozási ötleteket gyűjtenek, vagy pusztán csak élvezni szeretnék a vásár egyedülálló hangulatát a hosszú hétvégén.

A tudatos vásárlók és a reform konyha kedvelői kistermelői élelmiszerek közül választhatnak kedvükre közvetlenül a termelőktől. Pékáruk, sajtok, fürjtojás, mézek, mézes puszedlik, grillázs, marcipán, lekvárok, reform édességek és a magas C-vitamin tartalmú homoktövis termékek várják az odaérkezőket.

Akik vásári finomságokra vágynak, azokat lepényekkel, lángossal, kürtőskaláccsal, palacsintákkal, szendvicsekkel és finom tájjellegű borokkal várják.

aranyhomok porteka

A szervezők mindent megtesznek a vírus terjedését korlátozó szabályok betartása és a résztvevők egészségének megőrzése érdekében.

Látogasson ki Ön is az Aranyhomok Portéka Vásárra! Gondoljon már előre az ünnepekre, és ajándékozzon szeretteinek egyedi kézműves termékeket! Ezzel is támogatja a hazai kézművesek tevékenységét. „Éltessük a helyit, éltessük az igazit!”

 

További információ 

Kapcsolódó cikkünk:

Igazi különlegességek az Őszi Helyi Termék Ünnepen

 

Hozzászólások