2017. február 25-én, szombaton ünnepeljük a Montázsmagazin ötödik születésnapját. A kecskeméti Katona József Könyvtárban gyűlnek össze a munkatársak, barátok, kedves ismerősök, valamint a Csodálatos természet című antológiánk résztvevőit is ide várjuk az ország különböző településeiről. Eljönnek ünnepelni egykori riportalanyaink, a Montázs-estek résztvevői, az Örömfestés rendezvényünk amatőr festői.

Díjakat adunk át, minden évben kettőt a Montázsmagazin születésnapján. Az egyik a Montázsmagazin Alkotói díj, amellyel valamelyik munkatársunk kiemelkedő szakmai munkáját szeretnénk megköszönni. A másik díj a Montázsmagazinért nevet viseli. Olyan támogatónknak adjuk, aki nem az újságírásban, hanem más módon segíti a munkánkat.

A kulturális műsort Pető Edina Fadette énekes-előadóművész sokoldalú, színes műsora teszi emlékezetessé. Sok vendégünk most találkozik először egymással, csak a Facebook-ról ismerősök. Kellemes találkozások, jóízű beszélgetések helyszíne lesz a kecskeméti könyvtár, nagyszerű alkalom ez a barátságok elmélyítésére.

Bíró Krisztián 3D-s képe az általuk kiadott új Montázsmagazin antológiáról

A következő levelet a napokban kaptuk, és olyan kedves számunkra, hogy közzétesszük, mert szóban is, írásban is többször kaptunk már hasonló hangvételű véleményeket. A Montázsmagazin kapta ezt ajándékba az 5. születésnapjára.

Lájkok helyett

Tisztelettel gratulálok a Szerkesztőségnek a MontázsMagazin 5. születésnapja alkalmából. Rendszeresen olvasom a Magazint, mely sokirányú információt, ismeretterjesztést tartalmaz, miközben szórakoztat is. Frissen értesülhetünk fontos és érdekes eseményekről, olyanokról is, amelyek más forrásból nem elérhetőek. Szívesen veszek részt a rendezvényeken is, mert így jobban megismerem a környezetünket, és kellemes időtöltést is jelent a számomra. A színvonalas munkához további sikereket és jó egészséget kívánok igaz szívből: Gyenes Márta

Szeretettel várunk mindenkit a születésnapi rendezvényre! Helyszín: Kecskemét, Katona József Könyvtár nagyterme. Időpont: 2017. február 25. szombat 10.30.

 

Weninger Endréné Erzsébet

 

 

Hozzászólások