A Kecskeméten már sokat bizonyított és a minőségi építésben elismert VER-BAU saját kivitelezésű projektbe kezdett a Széchenyivárosban. A napokban indult el a Domby Lajos és az Illyés Gyula utca sarkán épülő új társasházban lévő 34 lakás értékesítése. 

A jellegzetes zöld-fehér konténerek megjelenése a Széchenyivárosrészben azonnal felkeltette az érdeklődést a projekt iránt. A VER-BAU a tőle megszokott minőségben, a legkorszerűbb műszaki tartalommal kínálja új lakásait az 5 szintesre tervezett épületben. A Domby Társasházban összesen 10 féle lakástípusból választhatnak a vásárlók, hiszen a kivitelező céljai szerint a legszélesebb körben kívánták megszólítani az érdeklődőket: az egyedülállóktól a fiatal párokon keresztül a nagycsaládosokig.

Nagy hangsúly került a tervezés során a “minél élhetőbb” lakóterek kialakítására, ezért rendelkezik a társasház lifttel, és valamennyi lakáshoz tartozik majd erkély. Természetesen az épülő lakások megfelelnek a CSOK és egyéb hitelkedvezmények feltételeinek is.

A kivitelező a korábbi ígéretének megfelően a napokban elindította a már épülőfélben lévő lakások értékesítését, amelyről az információkat a www.verbau.hu oldalon lehet megtalálni az Eladó ingatlanok címszóra kattintva.

 

 

Hozzászólások