A „CIRKUSZKOCSIVAL A SARKVIDÉKEN” című színielőadás kapcsán a kecskeméti Katona József Színház rajz- és irodalmi pályázatot hirdetett “Veszélyben a Föld!” címmel. Az előadást még utoljára január 31-én, szombaton 11 órakor lehet megnézni a színházban.

fold_palyazat02

Sajnos a globális felmelegedés nem a fantázia szüleménye, hanem egész bolygónkat fenyegető veszély. A gazdagon termő földek elsivatagosodhatnak, a tengerparti városokat hatalmas áradások pusztíthatják el. Te hogyan óvnád meg településedet, kedvenc helyeidet vagy állataidat, ha a felmelegedés miatt veszélybe kerülnének? Színházunk pályázatain mindenkivel megoszthatod világmegmentő gondolataidat! Ragadj tollat, ceruzát vagy ecsetet, és írd meg, rajzold le, mit tennél, hogy a globális felmelegedés negatív következményeitől megóvd környezetedet!

A pályázati felhívásban olvashatók a feltételek. A „CIRKUSZKOCSIVAL A SARKVIDÉKEN” című színielőadás kapcsán a kecskeméti Katona József Színház rajz- és irodalmi pályázatot hirdet “Veszélyben a Föld!” címmel a következő feltételekkel.

fold_palyazat1

Rajzpályázat:

A pályázat meghirdetése: 2014. október 14. A rajzok beadási határideje: 2015. március 1. A rajzok beküldésének/leadásának címe: Katona József Színház, Kecskemét, Katona József tér 5. A versenyen két korcsoportban értékeljük az alkotásokat:
•    I. korcsoport: 6-9 évesek
•    II. korcsoport: 10-12 évesek

Irodalmi verseny:

A pályázat kiírásának időpontja: 2014. október 14. A fogalmazások beadási határideje: 2015. március 1. A fogalmazások beküldésének címe: info@kecskemetikatona.hu

Hogyan óvnád meg városodat, kedvenc helyeidet vagy állataidat a jövőben, ha a globális felmelegedés túlzott méreteket öltene? Írd meg nekünk fogalmazásodat! A versenyen két korcsoportban értékeljük az alkotásokat:
•    korcsoport: 10-12 évesek
•    II. korcsoport: 13-15 évesek

A kiskorú pályázó csak azt követően vehet részt a versenyben, ha rendelkezik a törvényes képviselő előzetes hozzájárulásával. A győztes pályaműveket a Katona József Színház által összehívott zsűri választja ki. A díjak átadására ünnepélyes keretek között kerül sor. A díjátadó ünnepség időpontját, illetve a zsűri döntése után a rajzverseny eredményét a kecskeméti Katona József Színház honlapján, a www.kecskemetikatona.hu címen tesszük közzé, a nyerteseket pedig levélben is értesítjük. Kérjük, hogy a pályázó az alkotás hátoldalán tüntesse fel az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, az iskola nevét és az osztályt, amelybe jár. A pályamű benyújtásával a pályázó elfogadja az alábbiakat:

• Hozzájárul ahhoz, és engedélyezi a kecskeméti Katona József Színház részére, hogy ingyenesen bármely célból felhasználja, lemásolja, módosítsa, terjessze, nyilvánosságra hozza a Rajzversenyre beküldött pályázatát, így különösen, de nem kizárólagosan annak sajtó vagy média kommunikációban történő felhasználását.
• Ha a Pályázó valamely kategória győztese, hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház felhasználja a nevét és képét a Rajzverseny lebonyolítása és promóciója érdekében, továbbá interjúk és promóciós események során.
• A Rajzversenyben való részvétellel a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház, mint adatkezelő a Rajzverseny lebonyolítása céljából kezelje a személyes adatait.

Március 1-ig várjuk a rajzokat és a fogalmazásokat a Veszélyben a Föld! című pályázati felhívásra!