Előbérletezés és Udvarszínház! – Tisztelt Közönségünk, kedves Barátaink! Szeretnénk felhívni a figyelmét valamennyi régi bérletesünknek, hogy azok részére, akik még nem újították meg bérletüket a kecskeméti Katona József Színházban, június 29-ig tartjuk fenn a helyét!

Ezt követően foglalási rendszerünk AUTOMATIKUSAN FELSZABADÍTJA valamennyi megmaradt helyet, és átfoglalja azon nézőink számára, akik eddig nem rendelkeztek bérlettel, ám vásárlási szándékukat jelezték.

Nem érdemes tehát az augusztus 21-i pénztárnyitásig várni. Hiszen június 29-én éjfélkor régi bérleteseink foglalásai törlődnek! JÓ HÍR: Június 29-ig 10% kedvezménnyel válthatók meg a teljes árú felnőtt bérletek!

 UDVARSZÍNHÁZ a Városháza udvarán augusztus 3. és 11. között

A következő előadásokra korlátozott számban kaphatók még jegyek:

  • KIÉ VAGY, MONDD? Augusztus 5. 20:30 – Adorjáni Bálint és Szávai Viktória zenés estje a ’30-as évekből
  • HEISENBERG Augusztus 11. 20:30 – Ulmann Mónika és Benedek Miklós relatív komédiája az Orlai Produkció előadásában.

Eső esetén az előadások helyszíne a kecskeméti Katona József Színház. A jegyek megvásárolhatók a színház szervezési és jegyirodájában június 29-ig (Kecskemét, Katona József tér 5., 76/501-174, 501-177).

Ezt követően a Tourinform Irodában (Kecskemét, Szabadság tér 5/A.), és a Líra könyvesboltban (Kecskemét, Hornyik J. krt. 2.).

Online jegyvásárlásra a színház honlapján www.kecskemetikatona.hu van lehetőség, amíg a készlet tart.

 

Várjuk szeretettel a kecskeméti Katona József Színházban!

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások