Az Utazás kiállítás 38-ik alkalommal nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

578271_1

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje várja a nagyközönséget és a szakma képviselőit. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokat kínál a látogatóknak.

A három napon át tartó nyereményjáték végén egy nagy értékű egy hetes Mauritius-szigeti, programokkal színesített álomutazást sorsolnak ki a látogatók közt.

714370_1

A kiállításon találkozhatnak egyebek mellett Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton-régió például több mint húsz kiállítóval jelenik meg, valamint jelen lesz többek között Vas és Békés megye, Győr, Debrecen és Pápa városa is. Ebben az évben a belföldi díszvendég Székesfehérvár, a külföldi pedig Románia.

 

lego-city-i10196

Kép forrása

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország-térkép lesz, mely 1 000 000 Lego kockából épül majd fel. Az országban ez idáig nem épült ekkora térkép Legoból, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. A tihanyi apátság, a Szent István-bazilika vagy a Hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott Lego munkák is felkerülnek, és ezekkel lesz teljes az ország képe.

A kicsiket a LEGO Store Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig embernagyságú Lego figurák gondoskodnak.

A kiállítás ideje alatt a családdal érkező férfiakat is újdonság várja. A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek hazánk márkakereskedései, és megismerkedhetnek számos autómárka új modelljével. Tesztvezetések, személyes tanácsadások és sok-sok autó testközelből.

A belépővel az egyidejű Bringa Expo és Afrika Expo kiállítások is megtekinthetőek. Szintén az idei év különlegessége, hogy a LEGO Store Budapest jóvoltából minden belépő mellé jár egy 500 Ft értékű LEGO kupon.

Forrás: Port.hu

Hozzászólások