A Montázsmagazin és a Toll és Ecset Alapítvány pályázatot ír ki „tavaszvárás” jeligére egy tavaszi témájú kép készítésére amatőr festők, képzőművészek részére.

 

matesandor_a kismadar01

Máté Sándor festménye

Bármilyen technikával készülhet. Méretet nem adunk meg, hiszen a festményről fotót kérünk. Nagyon jó minőségű fénykép szükséges, mivel az elbírálás az interneten keresztül történik. A képet nagy felbontásban kérjük beküldeni, csatolt fájl-ban! Minden képzőművésztől csak egy képet várunk.

A szakmai zsűri tagjai:
•    Szappanos István festőművész, a zsűri elnöke (Kecskemét)
•    Máté Sándor festőművész (Budapest)
•    Almási Zsuzsanna akvarellfestő (Kecskemét)
A beküldési határidő: 2015.március 31. éjfél.

Beküldendő e-mailben: magazinmontazs@gmail.com

Az idén 500 Ft nevezési díjat is kérünk tisztelettel a szervezési munkánk ellentételezésére és a díjak finanszírozására. A nevezési díjat a Toll és Ecset Alapítvány K&H Bankban lévő számlaszámára kérjük befizetni vagy átutalni a jelentkezési határidő lejártáig:

10402506-49525757-50511015

almasi_zsuzsa_hinta01

Almási Zsuzsa festménye

Jelentkezéskor az e-mailben kérjük feltüntetni a következőket:

Az alkotó neve:
Életkor:
Település:
Telefonszám:
A festmény címe:
Milyen technikával készült:
Rövid (pár soros) szakmai bemutatkozás:

A szakmai zsűrivel párhuzamosan a közönség is szavazhat a Facebook-on a pályázat lezárása (március 31.) után. A beküldési határidő lejárta után egy külön mappában fogjuk megjelentetni a pályamunkákat a Montázsmagazin Facebook oldalán. A szavazás egy hétig tart majd. Amelyik mű a legtöbb like-ot kapja, az kapja a közönségdíjat, ami nem más, mint egy nagyszabású életinterjú készítése és megjelentetése a Montázsmagazinban.

DÍJAZÁS:
1. A szakmai zsűri első helyezettje részt vehet a Népfőiskola Alapítvány Lakitelek jóvoltából a Kárpát-medencei pedagógusok képzőművészeti táborában 2015. augusztus 7-től 17-ig.
2. A 2. helyezettet 15.000 Ft értékű festékkészlettel jutalmazzuk.
3. A 3. helyezett értékes könyvjutalomban részesül.

FIGYELEM! ÚJABB DÍJ! MEGLEPETÉS AJÁNDÉK! Az eredményhirdetéskor a Kuti Galéria meglepetés ajándékát kapják a zsűri által megnevezett alkotások!

Kedves képzőművész barátaink! Szeretettel várjuk jelentkezéseteket a Montázsmagazin és a Toll és Ecset Alapítvány pályázatára! Régi barátaink már könnyen megtalálnak bennünket a Montázsmagazinban és a Montázsmagazin a művészekért Facebook oldalon.

 

szappanos_istvan

Szappanos István festménye

Új barátainkat pedig arra kérjük, hogy megismerkedésünk jeleként nyomják meg a Tetszik gombot a Montázsmagazin oldalán, hogy érvényes legyen a jelentkezésük a pályázatunkra.

Reméljük, sokakat megszólít ez a pályázat, és számtalan értékes művet bemutathatunk a Montázsmagazin segítségével.
Az eredményhirdetés 2015. április 15-én történik írott formában a Montázsmagazinban és a Facebook-on. A nyertesek külön értesítést kapnak tőlünk írásban. Várjuk tehát a pályaműveket! A jelentkezés a kiírás megjelenésétől (2015. február 27-től) érvényes! Szép és izgalmas alkotást kívánunk mindannyiótoknak!

Weninger Endréné Erzsébet, a Montázsmagazin szerkesztője,
a Toll és Ecset Alapítvány kuratóriumi elnöke
magazinmontazs@gmail.com
Telefon: 06-30-601 9246

Hozzászólások