Negyvenhét éve annak, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című halhatatlan musicalt. Dalait a mai napig ismeri szinte mindenki országhatáron belül és kívül egyaránt. A Ringasd el magad, a Menni kéne vagy a Valaki mondja meg zászlóshajói a magyar musical-történelemnek. Ehhez fogható sikereket csak nagyon kevés színdarabnak sikerült elérnie az elmúlt évtizedekben.

A dalok most új köntöst kapnak: szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a slágereket, újra felcsendülnek az örök dallamok. A Dunakeszi Szimfonikusok Farkas Pál vezényletével egy igazi időutazásra invitálják a várhatóan nagyszámú érdeklődőt.

A Budapesti Showszínház rendezésében színpadra kerülő produkció a RAM Colosseumban lesz megtekinthető február 13-án, ám több mint valószínű, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel több előadást is tartanak majd a későbbiek során.

Tóth Ádám, az előadás rendezője a darab alakuló értekezletén bemutatta a szereplőket is. Vágó Bernadett, Polyák Rita és Kovács Beáta a női karaktereket, míg Veréb Tamás, Csengeri Attila és Kósa Zsolt a férfi karaktereket éneklik majd. A nagyzenekari kíséret kiegészül a Budapesti Showszínház tánckarával és kórusával.

A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical rendkívül látványos, izgalmas és minden bizonnyal egyedülálló koncert lesz. A RAM bemutatók után országos turnéra indul, ezen dátumok kihirdetése a premier után várható.

 

Forrás: Koczka Máté PR

 

Hozzászólások