Hobo: Halj meg és nagy leszel című estjével zárja az idei sorozatot a Zsámbéki Nyári Színház szeptember 1-jén 19 órakor. Technikai okokból a Zichy-kastély udvarán kerül színre HOBO estje Vidnyánszky Attila rendezésében. A Zsámbéki Nyári Színház idei programjai nagy részét a kastélyudvar árnyas fái alatt felállított szabadtéri színpadon tartották meg.

Az idei sorozatban vendégük volt többek között Csákányi Eszter, Lovasi András, Elek Ferenc, Vecsei H. Miklós, Borbély Alexandra, Kováts Adél, Csuja Imre, Hajdu Steve, Trill Zsolt, Szilágyi Tibor, Balsai Móni, Wunderlich József, Beck Zoltán, Mácsai Pál és Lukács Miklós, Fekete Ernő, Wunderlich József, Lotfi Begi, Járai Márk, Szabó Balázs, Háy János, Kamarás Iván zenekarával, Kollár-Klemencz László és zenekara, valamint Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert is.

Az előadások egy része a nagysikerű Kedves Zsámbék sorozat részeként valósult meg Seres Tamás rendezésében.

HOBO szeptember 1-jei estje lesz az utolsó az idei nyári előadások sorában, így zárul a Zsámbéki Nyári Színházi 2020-as évada.

Itt, a színházban bevallhatok mindent, úgysem hiszi senki egy szavamat sem. Hogy utána könnyebb lesz? A fenét. A tapstól lesz könnyebb, hogy össze-vissza hazudhatok és megtapsolnak. Vagy igazat mondhatok? Nem hiszik el, de nem is kell, a lényeg az, hogy tapsoljanak… Ezért jó a színház. Itt minden lehetek, akár még önmagam is, úgy sem hiszik el. Akkor minek hazudjak? Az nem könnyű, munkaigényes dolog, ki kell találni mindent, aztán leírni, megtanulni és úgy csinálni, mintha…” – írja Hobo.

Az a Hobo, akit a Halj meg, és nagy leszel szerepében fognak látni, az egyik legőszintébb ember, akit valaha ismertem. Őszintesége megrendítő és bátorságot adó” – mondja a rendező, Vidnyánszky Attila.

Írta: Földes László Hobo
Zene: Póka Egon
Díszlet: Olekszandr Bilozub
Rendezte: Vidnyánszky Attila

Az előadásokról bővebb információ és jegyek ezen és ezen az oldalon, személyesen a zsámbéki Tourinform irodában. Jegyrendelést fogadnak a info@zsambekiszinhaz.hu e-mail címen is.

Forrás: Zsámbéki Színház