Egy lakás akkor lesz igazi otthon, ha benne nyugalomra lelünk. Ezt pedig általában úgy érjük el, hogy személyes tárgyakkal, fényképekkel vesszük magunkat körül és díszítjük lakásunkat. Ettől érezzük magunkat igazán kellemesen és otthonosan. Mára azonban a fényképkeretek kimentek a divatból, és helyükbe lépett egy sokkal modernebb és dizájnosabb dekorációs elem, a vászonkép.

otthon

Vászonkép mint lakásdekoráció

Bizonyára a te otthonodban is temérdek fénykép díszeleg a falon. Szíved szerint még egy jó párat felraknál, viszont a rengeteg képkeret már nem mutat olyan jól, mint ahogy kéne, és a tisztítása is csak macera. Az ilyen esetekre tökéletes megoldás a vászonképből készült fotófal.

A vászonnyomat bármely általad választott képből készülhet, teljesen egyedien és személyre szabottan. Amire azonban minden képválasztásnál érdemes odafigyelni, hogy megfelelő minőségű legyen, nagy felbontással és jó fényviszonyoknál készüljön. De akkor sem veszett az ügy, ha ezek közül nincs meg mindegyik. Hiszen a cég szakemberei azon vannak, hogy a küldött képet feljavítsák, és a végeredmény olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad. A vászonnyomat tökéletesítése és annak kinyomtatása után egy fakeretre feszítik a nyomatot, amelynek köszönhetően könnyedén el tudod helyezni otthon a falon.

Ha pedig ez nem volna elég, manapság olyan vászonképet is választhatsz, amely teljes mértékben környezetbarát. Ezek ugyanis lemoshatóak és antiallergének. Mellettük szól ráadásul az is, hogy tisztításuk is rendkívül egyszerű. Nem kell állandóan bajlódni a pókhálózással és a gyakori tisztítással, mint a képkeretek esetében, hiszen egy nedves ronggyal könnyedén tisztán tarthatod.

Valódi otthon egy családi fotófallal

És ha már a vászonképeknél tartunk, nézzük is meg, milyen nagyszerű lehetőséget kínálnak a lakásdíszítésre. Bár a vászonképek esetében többféle stílus közül választhatsz, az igazi családi hangulatot talán egy gyönyörű fotófal idézi meg leginkább. Ha ilyenre vágynál, kattints a vaszonkep.hu oldalára!

A fotófalra felhelyezheted a legkedvesebb emlékeidet, szeretteid képét, vagy ami csak boldoggá tesz. Variálhatod a képek méretét, elhelyezését és elrendezését. Emellett a színekkel is játszhatsz, dönthetsz fekete-fehér vagy épp színes képek mellett, esetleg ezeket váltogathatod is.

A képek elrendezését tekintve pedig lehet a fotófal rendezett és rendezetlen. A rendezett fotófalnál általában azonos a képek közötti távolság és a képek mérete, sőt gyakran a témája is. A rendezetlen fotófal esetében pedig a képek mérete és elrendezése is különböző lehet. A rendezetlen fotófal igazi bohókás hangulatot kölcsönöz a lakásnak, míg a rendezett fotófal egyfajta eleganciát sugall. Így tehát bármelyiket is választod, a siker garantált.

De ne feledd, a fotófal akkor marad igazán különleges, ha időközönként feldobod néhány új képpel!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások