Egyedi megjelenésű kiállítói pultra, üzletberendezési standra vágyik? Mutatjuk az egyik legmodernebb, legötletesebb megoldást, amely igazán hatásos reklámberendezés, vonzza a szemet, mindenkit elbűvöl.

A sokféle reklámeszköznek, a különféle technológiáknak hála, amennyiben egy rendezvényen, üzletközpontban ki szeretne tűnni a tömegből üzletberendezése, kirakata révén, számos megoldás létezik. Elképzeléseinek szinte csak a képzelete szabhat határt.

pult

Ami régen a neonreklám volt, az ma a LED technológia

A neongáz világítótest felhasználásától kezdve a neonfeliratok a csillogás és a gazdagság megtestesítői, az akkori kor legmodernebb reklámeszközei voltak. Beltéri dizájnelemként még ma is használatosak, azonban az utcákról már kikoptak. Ráadásul a kereskedelem színterei is megváltoztak.

Manapság a digitális display-ek, valamint a LED technológiájú megoldások kerültek előtérbe, mivel nemcsak látványos, hanem sokoldalú marketingeszköznek is bizonyulnak. A figyelemfelkeltés nagyágyúi, legyen szó üzletenteriőrről vagy kiállítási standról, kirakatról.

Világító standok, installációk a hangsúlyos megjelenésért

Akár úgy is gondolhat rá, mint óriási világító építőelemekre, hiszen az újrahasznosított műanyagból gyártott, különböző méretekben kapható standardizált elemekből gyorsan felépíthetők az egyedi standok, hátfalak, üzletberendezések.

A Reklámeszköz.hu által forgalmazott PIXLIP GO világító keretek egyszerűen, gyorsan, szerszámok használata nélkül egymásba csúsztathatóak, akár az építőkockák. A maximális rugalmasság érdekében széles méretvariációkban is rendelhetők. A figyelemfelkeltésről ragyogó LED fények gondoskodnak, amely által üzenetét valóban a legjobb fényben tüntetik fel. Az egyedülálló technológia, az előre beépített LED modulok percek alatti összeszerelést tesznek lehetővé.

Segítségével teljesen egyedi egy- vagy kétoldalú standokat alkothat, melyek beragyogják a kiállítóteret, üzletet, és amelyek megjelenését minden versenytársa irigyelni fog.

…és ami belekerül

Az egyediségről nemcsak a variálható elemek gondoskodnak, hanem a cserélhető textildekorációk is. A fotóminőségű nyomatok, az Ön vásárlói, érdeklődői felé közvetített üzenetei, a legmagasabb minőség és a ragyogó színek érdekében a legmodernebb technológiával készülnek.

Az eljárás eredménye a rendkívül tartós grafika, amely az erős háttérvilágítás ellenére sem lesz fakó hatású. Kérhető átvilágítható textil megoldással, illetve fényzáró, fényblokkoló verzióban.

Akár kicsiben is kezdheti, pultot is építhet az előregyártott elemekből, és saját pozitív tapasztalatai alapján haladhat a nagyobb terek felé.

A falra is, mennyezetre is rögzíthető elemek végtelen variációt jelentenek, elképzeléseinek csak a fantáziája szabhat határt. Irányítsa magára leendő vevői, partnerei tekintetét, körözze le versenytársait a jövő technológiájának segítségével még ma.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások