Nagy zeneszerzők nyomában az Urániában – A klasszikus zene rajongóit invitáljuk most játékra. A nyertesek részt vehetnek az Uránia Nemzeti Filmszínházban a „Nagy zeneszerzők nyomában” című sorozat egy részének vetítésén: betekinthetnek Beethoven, Mozart, Haydn vagy Chopin fordulatos életébe és zenéik csodálatos világába.

beethoven

Az alábbi három kérdésre várjuk a megfejtést:
1. Ki rendezte a Nagy zeneszerzők nyomában című sorozat négy epizódját?

2. Hány zenemű hangzik el egészében vagy részleteiben a Beethovenről szóló filmben?

3. Melyik zeneszerző életútjának és műveinek bemutatásában közreműködik Daniel Barenboim?

A helyes válaszok a Montázsmagazin Kultúra rovatában, a Nagy zeneszerzők nyomában az Uránia mozivásznán című cikkben találhatók meg.

A válaszokat október 9-ig, csütörtökön este 8 óráig a magazinmontazs@gmail.com címre várjuk.

A helyes megfejtők között 4×2 jegyet sorsolunk ki, melyek Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínház vetítéseire vonatkoznak. A páros jegyek az október 12. és november 2. közötti 4 filmvetítés egyikére érvényesek, melyet a nyertes választhat ki.
A nyerteseket a sorsolás után e-mailben értesítjük, és az időpont-egyeztetéssel, valamint a jegyek átvételével kapcsolatban is ekkor adunk majd tájékoztatást.

A játszani vágyókat arra kérjük, hogy – amennyiben korábban még nem tették – nyomják meg a Tetszik gombot a Montázsmagazin oldalán lévő facebook dobozban vagy a facebook oldalunkon. Köszönjük szépen!

Jó játékot kívánnak a MontázsMagazin szerkesztői!
2014. október 4.

Hozzászólások