Nagypénteki ajándék Velencétől Kecskemétnek – A Mélymerülés Utcalapot kiadó Védőháló Karitatív Egyesület humanitárius munkáinak megsegítésére Velence város és tartomány civiljei és szervezetei gyűjtést szerveztek. Ennek eredményeként 2022. április 15-én, pénteken egy utánfutós furgon érkezett a Védőháló Egyesület Zápolya utcai adományboltjához.

A szállítmányt Giacomo FRAMARIN az Adria Interkulturális Egyesület titkára, valamint Silvano VIERO, Velence Köztársaság nagytanácsának elnöke személyesen kormányozták Kecskemétre.

A 42 doboznyi természetbeni adomány között java részben tartós élelmiszerek, higiéniai termékek, vitaminok és gyógyszerek találhatók. A büszke lakosairól híres Veneto tartomány már hetekkel ezelőtt megmozdult a Dolomitoktól le egészen Padova megyéig.

A Velence védőszentjét, Szent Márkot szimbolizáló szárnyas oroszlán emblémájával jelölt szállítmány mellett a vendégek zászlót is hoztak ajándékba.

Az adományból jut az ukrajnai háborúból menekülő embereket segítő Burattino Egyesületnek, illetve a Védőháló Egyesület támogatottjainak is.

Hálás szívvel köszönjük!

Védőháló Karitatív Egyesület

Mélymerülés Utcalap

 

A Mélymerülés Utcalapról ITT is írtunk

 

Hozzászólások