Áprilisi programok a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban – Kopogtat az ajtónkon a jó idő, ám mi továbbra is szeretnénk színházunk falai közé csábítani kedves nézőinket! Áprilisban premierekre készülünk és a nagy sikerű családi napok is visszatérnek. Tartsanak velünk az előttünk álló tavaszi-nyári időszakban is!

KLÍMAHARCOS SZÍNHÁZBARÁT KIHÍVÁS

A Kecskeméti Nemzeti Színház és a Zöld Misszió Csomagolásmentes Bolt közös nyereményjátékot hirdet! Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akiknek fontos a környezettudatosság, és szívesen buzdítanának másokat is arra, hogy fenntarthatóbb életet éljenek.

Pályázni egy maximum ötperces videóval lehet, amelyben a csapat bemutatja, milyen tevékenységgel érdemelné ki a KLÍMAHARCOS SZÍNHÁZBARÁT címet. Az öt legfrappánsabb videó készítői értékes nyereményeket, valamint a KLÍMAHARCOS SZÍHÁZBARÁT címet nyerhetik el.

Bővebb információ és jelentkezés

ÁPRILISBAN ÚJRA SZÍNHÁZI SZOMBAT, EZÚTTAL A FÖLD NAPJA JEGYÉBEN!

Áprilisban újabb – ezúttal különleges tematikájú – családi nappal készülünk. Izgalmas programokkal, valamint a Kecskeméti Nemzeti Színház színművészeinek, illetve meghívott vendégeinek közreműködésével várunk minden érdeklődőt!

A programok: Zöld Misszió Workshop Zubor Melisszával, BabaMamaDaloló Szegvári Júliával, Nézőképző kulisszajárás, Fagyimaci Koncert a Kecskeméti Nemzeti Színház művészeinek előadásában.

A fenti programok mindegyike ingyenes, de legtöbbjük regisztrációhoz kötött.

Részletes programok

ÁPRILIS 22-ÉN BEMUTATJUK A BÁNK BÁNT

Különleges helyet foglal el a Kecskeméti Nemzeti Színház szívében és történelmében a Bánk bán, ugyanis ez volt az első előadás, amelyet a teátrum műsorra tűzött a 125 évvel ezelőtti megnyitásakor.

Az április 22-én debütáló előadásban kifejezetten unikális feldolgozásban láthatja a kecskeméti közönség a klasszikus történetet (opera-keresztmetszet + balett), a címszerepben Serbán Attilával és Turpinszky Gippert Bélával, valamint Földesi Milánnal és Raj Martinnal.

Jegyek már kaphatók online és személyesen.

Bővebben az előadásról

Online jegyvásárlás

TARTSANAK VELÜNK MÁJUSBAN és JÚNIUSBAN IS!

Májusban továbbra is műsoron vannak nagy- és kisszínházi előadásaink, júniusban pedig többek között az Együtt a művészetért díjátadó gálával és az Újvilág Passió előadás köré épített családi napokra várjuk kedves nézőinket!

Jegyvásárlás online és személyesen is lehetséges.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 
Facebook

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások