Legyél te is filmes! Forgass filmet, akár a mobiloddal, és nyerj értékes díjakat! A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal karöltve VIDEÓVERSENYT hirdet MobilBalaton címmel 20 év alattiaknak.

Maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni Balaton témában, műfaji megkötés nélkül. A nevezési határidő június 5. A legjobb 30 alkotást levetítik nyáron a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémben, a legjobb 3 film pedig értékes filmes és Balatonos díjakat nyer.

Ha nem vagy több 20 évesnél, érdekel a film és imádod a Balatont, a MobilBalaton felhívás neked szól! A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal karöltve videóversenyt hirdet, melyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni.
Műfaji megkötés nincs! Lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip, csak az a fontos, hogy valahogyan a Balatonhoz kapcsolódjon. Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat.

 

A filmed töltsd fel egy linkre vagy drive-ra és június 5-éig küldd el a következő címre: cinemira.mobilbalaton@gmail.com!

Az alkotásokat filmesekből álló szakmai zsűri válogatja majd ki. A legjobb 30 alkotó személyes visszajelzést, értékelést kap a zsűritől, filmjét pedig levetítik nyáron a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémben. A legjobb 3 film olyan értékes filmes és Balatonos díjakat nyer, mint:

• Nyári filmes workshop a Gyerekfilm Akadémia felajánlásával 42.000 forint értékben
Cinemira TEEN – Nemzetközi Filmfesztivál Akvárium Klubban – 3 db belépő 10 ezer forint értékben
• Fesztivál karszalagok a Magyar Mozgókép Fesztiválra (2021. június 23-26. Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi)
• 4 fős élményvitorlázás az ÉlményBalaton.hu felajánlásával Alsóörsön
• Családi belépőjegyek a bakonyi Sobri kalandparkba

Fogd hát a mobilodat, a balatoni emlékeidet, vágyaidat, esetleg néhány havert és már indulhat is a forgatás!

Korábban, a fenntarthatóbb életért hirdetett videóversenyről Magazinunk ebben a cikkében számolt be.

 

Hozzászólások