Az M5, a közmédia kulturális csatornája új arculattal és műsorokkal várja a nézőket január 3-tól! M5, a kultúra otthona.

a kozmedia kulturalis csatornaja

A már megszokott, változatos műfajú tartalmak mellett a kultúra több területe önálló magazint kap, valamint továbbra is izgalmas beszélgetések, viták és filmek lesznek a kínálatban.

„A közmédia kulturális csatornája az országban egyedülálló módon szolgáltatja a kulturális tartalmakat – mondta Bán János, az M5 csatorna igazgatója.

Műsorkínálatában változatos műfajokkal találkozhatnak a nézők a dokumentum- és ismeretterjesztő filmektől a fórumteremtő stúdióműsorokig. Az M5 az a hely, ahol a kultúra otthon van. Legyen szó irodalomról, zenéről, film- és színházművészetről, képzőművészetről, történelemről vagy épp a kultúrát érintő közéleti kérdésekről.”

Az Ez itt a kérdés vitaműsor az eddig megszokott, izgalmas témákkal jelentkezik januártól.

Továbbra is a tudomány határtalansága jelenik meg a Multiverzumban, a kulturális élet aktualitásait mutatja be minden nap a Librettó, ahogy a Kommentár Klubban az új évben is hetente vitatják meg a vendégek a legfontosabb közéleti-kultúrpolitikai témákat.

Újdonság azonban, hogy a kulturális területek közül több is önálló műsort kap: a képzőművészet iránt érdeklődők a Kunszt című magazinból tájékozódhatnak, az M5 história pedig a történelem szerelmeseinek ismereteit szélesíti hétről hétre.

A mélyebb beszélgetéseknek, az izgalmas és példaértékű életpályák bemutatásának a Kontúr című portéműsor ad teret.

Librettó

minden hétköznap 18.00-tól

Ez itt a kérdés

minden hétköznap 20 órától

Kommentár Klub

vasárnaponként 20.00-től

Multiverzum

vasárnaponként 18.15-től

Kunszt

szerdánként 21.00-tól

M5 história

szombatonként 20.00-tól

Kontúr

szombatonként 18.00-tól

 

2022 januárjától M5, a kultúra otthona.

Forrás: MTVA Sajtó- és Marketingiroda

 

Hasonló cikkünk:

Törőcsik Mari ezer arca az M5 csatornán

 

Hozzászólások