Kedves Színházbarátunk! Három premier várja önt januárban a színházunkban! Fergeteges előadásokban gazdag új esztendőt kívánunk társulatunk nevében! A Kecskeméti Nemzeti Színház exkluzív színházi élménnyel szolgáló programokkal és három premierrel várja kedves nézőit januárban.

harom premier

Színházi Szombat – Családi Nap

A Kecskeméti Nemzeti Színház 2022. január 22-én, a magyar kultúra napján rendezi meg először a Színházi Szombat – Családi Nap című rendezvényét.

A NézőKépző Kulisszajárás során a résztvevők betekintést nyerhetnek a 125 éves színház történetébe és működésébe. A HelloDráma készségfejlesztő drámafoglalkozás a kamaszokat invitálja közös játékra a Kecskeméti Nemzeti Színház művészeivel. Az ImproFunKlubban pedig a vállalkozó kedvű felnőtt nézőink próbálhatják ki magukat egy improvizációs gyakorlatokra épülő, interaktív programban, szintén társulatunk színművészeivel.

A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a szinhaziszombat@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címen lehet.

harom premier

Nemzeti Dobogó, a Kecskeméti Nemzeti Színház Dráma- és Színházpedagógiai Műhelye

2022 januárjában megnyitja kapuit a Nemzeti Dobogó, a Kecskeméti Nemzeti Színház Dráma-és Színházpedagógiai Műhelye. Az első szemeszterre olyan középiskolások jelentkezését várjuk, akiket érdekel a színház, a színészet, az önismeret, a társadalmi kérdések boncolgatása művészi eszközökkel.

Jelentkezni rövid bemutatkozással a nemzetidobogo@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címen lehet 2022. január 20-ig.

A Színházi Szombat és a Nemzeti Dobogó az EMMI és az EMET támogatásával valósulnak meg. Részletek a honlapunkon!

harom premier
Három premiert tartunk januárban!

Január 7-től a Cirkuszhercegnő című operettet láthatják kedves nézőink a nagyszínházban, január 8-án pedig a Pókháló című krimi ősbemutatójára kerül sor a Kelemen László Kamaraszínházban. A gyermekeket Rigócsőr király történetével várjuk január 26-tól.

Januári és februári előadásainkra jegyek kaphatók jegypénztárainkban, illetve online.

Várjuk Önt szeretettel!

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások