A Kecskeméti Nemzeti Színház örömmel értesíti színházbarátait, hogy már a Malom Központban is tudnak színházjegyet és -bérletet vásárolni! Új jegyirodája nyílt ugyanis a színháznak a Malom Központ földszintjén, ahol a jegyértékesítés mellett kényelmes olvasósarokkal és a Kecskeméti Nemzeti Színház történetéről szóló könyvekkel, albumokkal várják az érdeklődőket. A későbbiekben rendszeresen terveznek majd dedikálásokat is az üzlethelyiségben.

szinhazjegy

A Kecskeméti Nemzeti Színház új jegyirodáját a Malom Központ földszintjén, az információs pult mellett találja.

Nyitvatartás:

  • H:       zárva
  • K-P:   12:00-18:00 óra
  • Sz:      10:00-20:00 óra
  • V:       10:00-15:00 óra

Szeretettel várják az új jegyirodában Önt, ha szeretne több információt megtudni az előadásokról, ajándékutalványt vagy karácsonyi bérletet vásárolna, esetleg megpihenne a bevásárlás közben, és belelapozna néhány igazi színháztörténeti csemegébe.

A Kecskeméti Nemzeti Színház karácsonyi bérlettel igyekszik segíteni nézőinek, hogy értékes ajándékot tudjanak választani szeretteiknek karácsonyra. Erről szóló korábbi cikkünket ITT érheti el.

A Malom Központban nyílt jegyirodában 15 ezer forintos összeg feletti vásárlás esetén ajándékkal lepik meg a Vásárlót! Az ajánlat a készlet erejéig tart, készpénzre, ajándékutalványra, színházjegyre nem váltható.

Jegyinformáció: +36 76 501 174 ·E-mail: szervezes@kecskemetinemzeti.hu

ONLINE JEGYRENDELÉS

Facebook

Kellemes ünnepi készülődést kíván a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház!

 

Hozzászólások