Kóstoltad már? Az új, Limitált kiadású Coca-Cola Zero Fahéj – Karácsonyi palackba zárva. A nehézségeken, kihívásokon túl még furcsa is lesz az idei tél, több szempontból. Hogy csak egy apró, de eddig az ünnepi készülődéshez nélkülözhetetlen, evidensnek tűnő részletet említsünk: a karácsonyi vásárok körül lengedező mézeskalács, kürtőskalács, almás rétes és forralt bor illatát.

 

Sajnos ezekről is le kell mondanunk az elkövetkező hetekben-hónapokban, hacsak nem készítjük el vagy rendeljük meg őket magunknak. De az említett karácsonyi finomságok legfontosabb fűszere, a fahéj biztosan velünk lesz idén is: a Coca-Cola Zero ugyanis különleges, fahéj ízesítéssel kerül a polcokra, és hoz mindenkit ünnepi hangulatba!

Nagyon sok minden más lesz a 2020-as adventi hetek során. Annak érdekében, hogy optimisták tudjunk maradni, fontos, hogy észrevegyük a jó dolgokat magunk körül.

Például annak is megvannak az előnyei, hogy esténként kénytelenek vagyunk otthon maradni: így még több lehetőségünk adódik, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk és az igazán fontos dolgokra figyeljünk, akár a magunk köré gyűjtött, számunkra kedves dekorációk, filmek, zenék segítségével.

És persze a kedvenc ízeinkkel, mely mi más lenne a téli hónapokban, mint a melengető, kényeztető fahéj?

A Coca-Cola idei karácsonyi kampánya első részeként jelenik meg az ünnepekre hangoló Coca-Cola Zero Fahéj. Az új termék bevezetése azonban csak kis – ellenben nagyon is finom! – részét képezi a következő hetekben várható karácsonyi elemeknek, melyekkel szintén az adventi készülődést teszi majd meghittebbé, szebbé az üdítőital márka.

Az új Coca-Cola Zero Fahéj már országszerte kapható a nagyobb szupermarketekben és élelmiszerüzletekben, félliteres és 1,75l-es PET palackos kiszerelésben, limitált kiadásban.

Siess, a cukormentes, fahéjkivonatot is tartalmazó ínyencséget csak a téli hónapok végéig tudod megkóstolni!

Forrás: Noguchi Porter Novelli

Korábbi hasonló cikkünk:

Munkakereső fiataloknak segít a Google és a Coca-Cola