Újításokkal indul az 5letből jövő! ötödik évada! Már lehet regisztrálni a versenyre – Támogató tanároknak szóló nyereményjátékkal indul hamarosan a kecskeméti AIPA Nonprofit Kft. által 2016-ban megálmodott játékos vállalkozói vetélkedő ötödik évada, amelybe már a határon túli Szabadka mellett többek között kecskeméti testvérvárosokból – például Marosvásárhelyről, Zentáról és Sepsiszentgyörgyről is – várják a jelentkezőket.

ujitasokkal indul

Az elmúlt négy évben összesen tíz város 23 oktatási intézményéből 157 csapat mintegy 715 játékossal nevezett a játékra, amelynek célja, hogy a fiatalok közösségi, inspiratív, személyiségfejlesztő formában sajátíthassanak el olyan vállalkozói ismereteket, amelyek a pályaválasztás során is nagy segítséget jelenthetnek számukra.

Nézze meg az 5. évad rövid beharangozóját!

 

Ma már rengeteg verseny, pályázat és program bombázza a fiatalokat, ezért helyettünk a résztvevők foglalták össze, hogy miért olyan egyedülálló az 5letből jövő! vetélkedő:

„Jó a felépítésben, hogy nem írásbeli fordulók, hanem online egyedi feladatok vannak.”
„Mivel a szerepköröket a valódi képességeink alapján kell leosztani, mindenki jól érzi magát a játék közben.”
„Szerettük, hogy nagy szabadságot ad a játék.”
„Nincs olyan verseny, ahol a vállalkozásalapítási folyamatot lépésről lépésre meg lehet tanulni.”
„Az élő prezentációnak köszönhetően mindent meg tudtunk mutatni magunkból.”
„Nagy élmény volt, hogy az interjúkészítés során igazi vállalkozókkal találkozhattunk.”

Az ÖTÖDIK évadához érkezett 5letből jövő! kiemelt figyelmet fordít azokra az intézményekre és pedagógusokra is, akik aktív szerepet vállalnak az egyedülálló játék széleskörű megismertetésében. Tekintse meg tanároknak szóló nyereményjátékunk felhívását!

 

Hisznek az ötletükben, mi pedig hiszünk bennük!

2019-es nyerteseink már létrehozták és működtetik a Diákorep elnevezésű korrepetáló szolgáltatásukat, és a 2020-as döntősök is ezt tervezik. Nekünk pedig továbbra sincs más dolgunk, mint az 5letből jövő! keretein belül megteremteni a lehetőségét annak, hogy a jövő vállalkozói a saját ötleteik mentén szárnyra kapjanak!

Az ötödik évadra, mely újításokkal indul, 2020. november 1. és december 31. között lehet regisztrálni a www.5letboljovo.hu weboldalon.

 

Kapcsolódó cikkünk a Montázsmagazinban

 

Hozzászólások