Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre az 5letből jövő! játékos vállalkozói vetélkedő, melynek döntője 2020. szeptember 19-én kerül megrendezésre. Öt csapat száll itt versenybe az 1+1 millió forintos fődíjért és további értékes nyereményekért. Vasárnap a győztes mindent visz! A döntő sok újdonságot is tartalmaz! Többek közt, hogy online lehet figyelemmel kísérni az 5letből jövő! Facebook és YouTube csatornáján, melyik csapat viheti el az 1+1 millió forintos fődíjat!

online

Az AIPA Kft. azzal a céllal hozta létre ezt a vetélkedőt, hogy ösztönözze a hazai fiatalok vállalkozóvá válását, játékos formában adjon a gyakorlati életben is használható tudást, tapasztalatot. A verseny egyedülálló ebben a tekintetben, hiszen kifejezetten a középiskolás korosztályt célozza. A négy évad nem telt eseménytelenül, ez idő alatt a vetélkedőn több, mint 150 csapat fordult meg 23 iskolából, több, mint 700 diák részvételével.

Az idei év rengeteg újdonságot hozott az 5letből jövő! játékos vállalkozói vetélkedő életében. A vetélkedő már négy éve zajlik és évről-évre nagyobb ismertségre tesz szert. Az elmúlt években a regionális vetélkedő fokozatosan bővült, idén már határon túli csapatokat is üdvözölhettünk az indulók között.

 

Örömteli újdonság, hogy idén a kecskeméti, szegedi és budapesti döntősök mellett egy szabadkai középiskolás csapatot is köszönthetünk a záró finálén, mely 2020. szeptember 19-én a kecskeméti Neumann János Egyetemen kerül megrendezésre. Ebben az évben első alkalommal online követhetik a versengést az érdeklődők az 5letből jövő! Facebook és YouTube oldalán a döntőt követő napon.

Az ezévi döntősök már javában készülnek a megmérettetésre, melyhez 6 részes előadói tréninget is kapnak profi színész-rendezőnktől. Ez szintén az egyik újdonsága ennek az évadnak.

Aki pedig kedvet kapott, és szeretne részt venni, a következő évadban megteheti. A jelentkezés 2020 őszén indul! A részleteket a weboldalunkon tesszük közzé, ahol lehetőség van a fiatalok pénzügyi és vállalkozási tudásszerzésének támogatására is. Szeretettel várjuk a fiatalok fejlődése iránt elkötelezett szervezetek, gazdasági társaságok, magánszemélyek csatlakozását a programhoz!

Kecskemét, Szeged, Budapest, Szabadka. Mi a közös bennük? Ezekből a városokból kerültek ki az 5letből jövő! játékos vállalkozói vetélkedő idei finalistái.

A jelen helyzetnek és a modern kor kihívásainak egyaránt megfeleve a negyedik évad döntőjét a játék történetében először az 5letből jövő! Facebook és YouTube oldalán közvetítjük szeptember 20-án 20 órakor. Az online show állandó házigazdája Kovács Áron népszerű televíziós műsorvezető. A döntőbe jutott 5 csapat produkcióját 5 fős szakmai zsűri értékeli.

Mindenkit szeretettel várunk a képernyők és kijelzők elé vasárnap 20 órakor!

 

E témában korábban írott cikkünk:

Az összefogás ereje – 5letből Jövő!

 

 

Hozzászólások