Izgalmakkal teli két hét áll az 5letből jövő! játékos vállalkozói vetélkedő mögött! A vetélkedőben ezúttal egy új játék debütált, melyben a résztvevő diákok tanárai meséltek el egy-egy tanulságos történetet életükből, mely a kemény, kitartó munka eredményeiről szól. A játék pedig az összefogás erejét mutatta meg. 

az osszefogas ereje

A játék „A Munka Gyümölcse” nevet kapta. Aligha lehetett volna találóbb az elnevezése, hiszen valóban megszívlelendő gondolatokkal gazdagodhatott mindenki, aki végignézte a rövid videókat.

Külön öröm volt látni azt a hatalmas érdeklődést, amely a játékot övezte! Közel harmincezren nézték meg a riportokat a vetélkedő Facebook oldalán. Rengeteg nagyszerű emlék tört felszínre, és végigkísérhettük azt a nagyszabású közösségi összefogást, mely több ezer diákot, tanárkollégát, ismerőst mozgatott meg az általuk nagyra tartott pedagógus sikere érdekében.

A játék igazán izgalmas volt. Az elmúlt két hétben özönlöttek az elismerő szavak és a like-ok a tanárok felé. A végén pedig Koncz Hajnalka tanárnő, aki Szabadkán tanít, kapta a legtöbb szavazatot – több, mint 1.300-at – saját történetére.

az osszefogas ereje

A munka igazi gyümölcse pedig az a szeretet, mely a résztvevő tanárokat körülveszi. Ez a hivatásuk egyik legfontosabb része, amelyről mindannyian azt állítják, hogy munkájuk igazi elismerése! Az összefogás ereje csodálatra méltő. Mindenkinek hatalmas köszönetet szeretnénk mondani, aki részt vett a játékban, és megmutatta az emberi kapcsolatok fontosságát. Továbbá köszönjük a rengeteg jelenlegi és volt diáknak, ismerősnek a szívet melengető hozzászólásokat, amellyel betekintést nyerhettünk az örömteli diákévekbe.

 

Kapcsolódó cikkünk:

5letből jövő! – Döntős csapatok

 

 

Hozzászólások