5letből jövő! – Döntős csapatok. Véget ért az 5letből jövő! Játékos vállalkozói vetélkedő 6 mérföldkőből álló online fordulója, és kihirdetésre került az 5 döntőbe jutott csapat neve is. Immáron 4. évada kerül megrendezésre az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. által szervezett gazdasági vetélkedő a középiskolások 10. és 11. évfolyamos tanulói számára. Az idei újítások közt szerepelt, hogy már határon túlról is jelentkezhettek csapatok, és a döntős csapatok között is egy határon túli csapat megméretheti  tudását.

 

dontos csapatok1

Örömmel tudatjuk, hogy kialakult az idei döntő mezőnye. Idén is az öt legjobb csapat mérheti össze tudását, felkészültségét az 5letből Jövő! Játékos Vállalkozói Vetélkedő döntőjében. Ahogy mindig, úgy most is az első forduló hat online megoldandó feladatainak eredményei alapján kerültek kiválasztásra a legjobban teljesítő csapatok, melyek az alábbiak:

Freitagok – Kecskemét, Bányai Júlia Gimnázium
Trois cent soixante croissant – Budapest, Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium
Reunion – Kecskemét, Református Gimnázium
MAJKEMI – Szabadka, Bosa Milićević Közgazdasági Középiskola
GDPlayers – Szeged, Kőrösy József Közgazdasági Szakgimnázium

Számukra a következő állomás a döntő lesz, ahol élőben kell majd prezentálniuk saját projektjük részleteit. Sajnos a kialakult helyzet miatt az eredetileg április 15-re tervezett döntő később kerül megrendezésre, azonban ez azt is jelenti, hogy több idejük lesz a felkészülésre. Reméljük, minden csapat jól fog gazdálkodni projektje pénzügyeivel és a rendelkezésre álló felkészülési idővel is!

Gratulálunk mindenkinek!

5letből jövő! Játékos vállalkozói vetélkedőről a Montázsmagazinban már korábban is olvashatott.

A vetélkedő korábbi fordulóiról olvashat ITT:

 

 

Hozzászólások