Híradás a Kecskeméti Nemzeti Színházból – Állami díjban részesült a társulat több tagja! A Múzeumok Éjszakáján a Kecskemét City Balett várja a látogatókat. A nyári előadások bérlettel és jeggyel is látogathatók. Folytatódik a “Színházi angyal vagyok” program.

KEDDEN ÁTADTÁK AZ ÁLLAMI DÍJAKAT A PESTI VIGADÓBAN

A kitüntetettek között volt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatának több tagja is:

hiradas

A MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetésben részesültek Magyar Éva és Szemenyei János színművészek, valamint színházunk vezető karmestere, Drucker Péter.

A MAGYAR EZÜST ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetést nyerte el Matók Szilvia, színházunk művészeti főtitkára.

A MAGYAR BRONZ ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetésben részesült Frigyesi Tünde rendezőasszisztens, Szabó Csaba produkciós vezető, valamint Domján Sándor ügyelő.

A március 15. alkalmából odaítélt díjak átadását a járvány miatt halasztották mostanra.
Még egyszer szívből gratulálunk minden díjazottnak és további eredményes munkát kívánunk!

Híradás a Múzeumok éjszakájáról

ÁLOM A BALETTBEN – JÖN A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA!

A Kecskemét City Balett, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tánctagozatának interaktív, beszélgetéssel egybekötött, nyílt nap jellegű programjára várunk minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel.

Bevezetésképpen Barta Dóra, a Kecskemét City Balett művészeti vezetője mesél a társulatról, jellegzetes munkastílusukról, hétköznapjaikról, majd a KCB művészei is mesélnek magukról, táncos és civil életükről. Kérdezni ér!

Ezután kulisszatitkokat árulnak el a Szentivánéji álom táncszínházi előadás kapcsán, és egy részlet is látható lesz az előadásból.

hiradas

Az érkezők között páros belépőt sorsolunk ki a Szentivánéji álom című előadásra!

Helyszín: Hírös Város Turisztikai Központ, Kelemen László Kamaraszínház, Rákóczi u. 15.

Időpontok:  2021. június 26. szombat  19:00-20:00 (1. csoport) és 20:00-21:00 (2. csoport)

A programok csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, a védettségi igazolvány személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával együtt érvényes.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a marketing@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címen lehet, vagy üzenetben a Facebook-oldalak egyikén:

Facebook/Kecskeméti Nemzeti Színház
Facebook/Kecskemét City Balett

NYÁRI ELŐADÁSAINK JEGGYEL IS LÁTOGATHATÓK!

A nyár folyamán még premierekkel készül a Kecskeméti Nemzeti Színház mindhárom játszóhelyén. Előadásaink bérlettel és jeggyel egyaránt látogathatóak.

Jegyvásárlásra személyesen a Nagyszínház oldalában (keddtől péntekig 9.00 és 18.00 óra között) és a Kelemen László Kamaraszínházban (hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 óra között) van lehetőség, illetve online.

Honlapunkon ugyancsak megtalálja már júliusi és augusztusi programunkat is.

Az újranyitást követően rengeteg pótolandó előadásunk van, így előfordulhat, hogy a megszokottól eltérő időpontban tudjuk műsorra tűzni a bérletes előadásokat. Amennyiben nem megfelelő az időpont, van lehetőség módosításra, amelyet a jegypénztárainkban igényelhet. Bővebb információért keresse szervezési irodánkat a 76/501-177 telefonszámon.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel meghosszabbítottuk a bérletek kisszínházi előadásra történő érvényesítését: a nagyszínházi bérlethez legkésőbb június 22-ig társíthatják a választott kisszínházi produkciót!

NE FELEJTSE OTTHON VÉDETTSÉGI ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hatályos szabályok értelmében VÉDETTSÉGI ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY hiányában nem tudjuk Önöket beengedni színházunkba!

A védettséget a plasztikkártya helyett az EESZT mobiltelefonra telepíthető applikációjával is igazolni tudják, ám a személyi igazolvány ez esetben is szükséges!

FOLYTATÓDOTT A SZÍNHÁZI ANGYAL VAGYOK PROGRAM

A 2019-ben indított “szinhaziangyalvagyok” jótékonysági programot kibővítve folytatja színházunk. Nemcsak gyerekek számára kívánja a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház elérhetővé tenni a színházi élményeket, hanem olyan felnőtteknek is, akiknek szintén nehezen adatna meg a színházba jutás lehetősége.

A revizor című komédiát szerda este az Egyedülálló Szülők Klubjából és az SOS Gyermekfaluból harminc fő tekinthette meg a jótékonysági kezdeményezés keretében.

Híradás!

Továbbra is várjuk azoknak a civil szervezeteknek, alapítványoknak, egyesületeknek, közösségeknek a jelentkezését, akik e program keretében szeretnének színházba jönni, vagy olyan ajánlásokat, amelyek segítségével hasonló közösségek hétköznapi életét tehetjük szebbé.

Küldjék el ajánlásaikat a szinhaziangyalvagyok@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címre, vagy üzenetben a színház Facebook-oldalán keresztül.

A programmal kapcsolatban készült videó ITT megtekinthető.

ONLINE JEGYRENDELÉS ITT.

 

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

 

Kapcsolódó cikkünk