Azok az online számlázó programok, melyek folyamatos fejlesztésekkel arra törekednek, hogy gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb legyen a használatuk, bevezették a partner- és termékoldal menüpontot.

A partner- és termékoldal bevezetése a felhasználói visszajelzések és javaslatok alapján történt. Mindezek eredménye egy átlátható és rendkívül egyszerűen kezelhető oldal, ami megkönnyíti a felhasználók munkáját.

termekoldal
Gyorsabb és kényelmesebb a kiemelt kereső használata

Az online számlázó programok partner- és termékoldal struktúrája hasonló a számlalista oldalakhoz. Az igazán fontos gombok az oldal alján kerültek elhelyezésre, közvetlenül egymás mellett. Például az új partner, a tömeges szerkesztés, illetve a tömeges feltöltés gombok. Általában ezek színei élénkek és látványosak, így könnyen megtalálhatóak.

Az online számlázó programok partner- és termékoldalán jellemzően a kereső is jól látható, kiemelt helyen, nagy méretben lett elhelyezve. Ennek köszönhetően gyors és kényelmes a kereső használata, hamar megtalálhatóak a felhasználók által keresett elemek. Ez a funkció nagy segítséget nyújt, ha a termékekre vagy a partnerekre keresés lenne szükséges.

Hamar kiszűrhető, ha egy partner adatai hibásan szerepelnek

Mindemellett az online számlázó programok partner- és termékoldalán elhelyezett szűrőknek köszönhetően hamar kiderül, ha egy partner adatai hibásan szerepelnek. Ebben segítenek a hiányzó adószámot és a hiányzó e-mail-címet figyelő szűrők, melyek a keresőhöz hasonlóan jól látható, kiemelt helyen szerepelnek.

A Billingo online számlázó program tovább szépült, melynek során a partner- és termékoldal is kicsinosításra került. Egyszerűbben kezelhető és átláthatóbb felület lett kialakítva, mely kényelmes megoldást nyújt minden felhasználó számára.

Fontos, hogy a számlázó partner- és termékoldala átlátható legyen

Az online számlázó programok partner- és termékoldala többnyire tömeges műveletek kapcsolóval is rendelkezik, mely segítségével egyszerre több partner is kijelölhető. Továbbá nemcsak a partnerek esetében hasznos ez a funkció, hanem a termékek esetében is, hiszen egyszerre több termék is kijelölhetővé válik a tömeges műveletek kapcsolóval.

Az említett kijelölések gyorsan és egyszerűen eltávolíthatóak a kijelöltek törlése gombbal. Amennyiben igény merül fel a felhasználóban arra, hogy az oldal menüpontok által elfoglalt felületeire is adatok kerüljenek, nincs akadálya. Csupán annyi a teendő, hogy az online számlázó programok partner- és termékoldalán a sarokban elhelyezett nyílra kattintva nagyítsunk az adatokat mutató felületen.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások