A Caldera Spas nemrég összefogott a BMW dizájnereivel, hogy valami igazán kifinomultat és kiemelkedőt alkossanak a jakuzzi terén. Így hozták létre a harmincéves múltra visszatekintő sorozat megújult verzióját, amit igyekeztek tökéletesen ergonomikusra fejleszteni. Újragondolták az ülések pozícióját, a fúvókák típusát és helyzetét, és a külső megjelenést egyaránt. De nézzük kicsit részletesebben, hogy a valóságban mit is jelent ez, mitől lesz csúcskategóriás ez a sorozat?

jakuzzi
Kiemelkedő megjelenés

A legtöbb ember fejében él egy általános kép arról, hogyan is néz ki egy hétköznapi jakuzzi. A gyártó ebből szeretett volna kitűnni a BMW dizájnerei segítségével, így alkották meg a Caldera Utopia sorozatot. Külsőleg sikerült szembemenniük a már 20 éve kialakult trendekkel. Egy speciális geometriájú mintázatot adtak a borításnak, amivel le tudták váltani a jól bevált, mégis egyhangúságba süllyedt fautánzatot.

A gyártó gondolt arra is, hogy stílusban passzoló lépcsőt készítsen a medencékhez. Így nem kell attól tartanod, hogy megtalálod az otthonod hangulatába leginkább illeszkedő jakuzzit, majd egy másikat kell választani, mert nem találsz hozzá illő kiegészítőket.

A szűrőház megjelenését is teljesen megreformálták. A korábban megszokott idomok helyett egy újszerű, hűtőrácsot idéző kialakítás mellett tették le a voksukat, ami még modernebb külsőt kölcsönöz a medencének.

Masszázsmedencét vásárolnál, de nem tudod, merre indulj? Keresd fel a Caldera Spas szakértőit, akik segítenek neked eligazodni a csúcskategóriás masszázsmedencék szerteágazó világában!

Süllyesztett befúvófejek

Annak érdekében, hogy a medencében töltött idő alatt ne váljon kényelmetlenné a fúvókák helyzete, a tervezők arra a döntésre jutottak, hogy jobb lenne őket besüllyeszteni. Ezzel a megoldással viszont olyan magas szintre emelték a kényelmet, hogy akár a száraz medencébe ülve is észrevétlenek maradnak a jetek.

Mindemellett gondoltak arra is, hogy a hosszú napok után kifejezetten jóleső érzés tud lenni egy alapos talpmasszázs, így erre egy új típust, az Euphoria fúvókákat alakították ki. Ennek a hatását támogatja a hangsúlyos lábtámasz, kifejezetten kényelmesen és stabilan tartja a lábakat akár egy intenzívebb talpmasszázs során is.

Mindent a kényelem érdekében

A körkörös terápia lényege, hogy minden ülés más izomcsoportot tud kellemesen átmozgatni. Így a felhasználóra van bízva, hogy egy teljes testre kiterjedő hidromasszázsra használja a medencét, vagy csupán egy-egy területet szeretne kezelésbe venni. És persze abban az esetben is szolgálatodra lesz, ha csak egy kis lélekmelengető lazításra vágysz minden különösebb cél nélkül.

Ahhoz viszont, hogy töretlen legyen a relaxáció, fontos, hogy a kezelőfelület könnyen átlátható legyen, és akár csukott szemmel is bármikor szabályozhasd a víz áramlását. Márpedig az Utopia modellek esetében erre sem lehet panasz.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások