A Költözz Egerbe! pályázat győztesei, Tar Renáta és Majorfalvi Bálint 2014. augusztus 6-án hivatalosan is „elfoglalták” Egert. A harminc jelentkező közül kiválasztott fiatal, komáromi házaspár augusztus 6. és augusztus 20. között élvezhetik a város vendégszeretetét.

A két fiatal az elmúlt hetekben már izgalommal készült az előttük álló utazásra, mely múlt héten indult el. Reni és Bálint a augusztus 6-tól kezdte el írni és megélni a saját egri történetét. Minden nap videós, képi és szöveges beszámolókkal jelentkeznek, melyek lehetőséget teremtenek arra, hogy mindenki bepillantást nyerjen az egri hétköznapokba, a város által kínált kulturális, gasztronómia és szabadidős élményekbe.

Vendégszerető lakosok, kalandos városi túrák és igazi egri hangulat várja a fiatalokat. Izgalmas és emlékezetes pillanatokban lesz részük, mely biztos számos meglepetést rejt. Ki tudja, talán a Végvári Vigasságok katonái között felbukkan Bálint? Vagy Renit elrabolja az egyik félszemű dervis?

Aki kíváncsi arra, hogy mi történik velük, az ne habozzon! Reni és Bálint városfelfedező mindennapjai a koltozzegerbe.blog.hu oldalon és a Költözz Egerbe! 2014 facebook oldalon követhetők.

Forrás: Ypsylon Média/Youtube

2014. augusztus 10.

Hozzászólások