Idén újra a nagy sikerű Királyi Operettgála produkcióval köszöntik a nyarat a Gödöllői Királyi Kastélyban, 2015. június 14-én, vasárnap este 19 órától.

kiralyi_operettgala
Az esten az operett és az opera műfajának legkiválóbb előadói lépnek színpadra, többek között Berkes János, a Magyar Állami Operaház művésze, Érdemes művész, az operett műfajának elmaradhatatlan képviselője, Szász Kati, a Királyi Operettgála primadonnája, Egri József, az Interoperett táncos-komikusa, és Pohly Boglárka, az akrobatikus tánckoreográfiáiról ismert szubrett.

Az esten a nemzetközileg elismert Magyar Kamarazenekar közreműködik Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész vezetésével, és Pfeiffer Gyula, a Magyar Állami Operaház karmesterének vezényletével.

A kilencedik életévébe lépett Királyi Operettgála elegáns, pazar látványával, friss, dallamos zenéjével, művészi, akrobatikus koreográfiáival különleges élményt nyújt a közönség számára. Műsoron ismert és kedvelt operett részletek, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss fülbemászó dallamai hangzanak el.

A Királyi Operettgála nemcsak a műsora és a fellépő művészek miatt különleges, hanem a helyszínét tekintve is, hiszen a Gödöllői Királyi Kastély Ferenc József és Erzsébet királyné (Sissi) kedvelt nyári lakhelyeként szolgált. A korhű épület belső udvarával, hatalmas parkjának elegáns, gyönyörű báltermével a legmegfelelőbb helyszín az operett korabeli világának megjelenítésére.

Jegyek kaphatók a helyszínen, az ismert jegyirodákban országszerte, és az interneten: www.jegy.hu

Hozzászólások