Idén végre teljesül a Bohém Ragtime Jazz Band egy régi álma, egy nyári szabadtéri klasszikus jazzfesztivál. Kecskemét lesz a Jazzfőváros négy napig a Domb Beachen, vagyis a kecskeméti szabadidőközpontban augusztus 4-től 7-ig, ahol mintegy 130 világhírű zenész vesz részt. 

 

jazzfovaros1

 

Ingyen is bejuthatsz a JAZZFŐVÁROS eseményeire, programjaira:

1. Légy önkéntes! Középiskolásoknak a közösségi szolgálat keretein belül napi 3 óra, egyébként napi 6 óra a “bulimunka”, utána/előtte már csak a szórakozás marad. A jelentkezéshez töltsd ki EZT a kérdőívet.

 

jazzfovaros

 
2. Játssz velünk a Facebookon! Like-old a JAZZFŐVÁROS oldalát, s akkor nem maradsz le semmiről! Minden héten kisorsolunk egy kétszemélyes bérletet egy aktuális kép megosztójának, vagy valami hasonlóan egyszerű feladatra számíthatsz. (Sőt, egy-egy fesztiválos nyereménycsomag is gazdára talál.) Most éppen kreatívabb a feladat, a fesztivál kabalakacsájának keresünk nevet. Segíts, írd ide kommentbe a javaslatodat!

Ha esetleg nem vagy Facebook-on, elküldheted az ötletedet a jazzfovaros@gmail.com email-címre is.

 

 

3. Fuss! Ha részt veszel a JAZZFŐVÁROS futáson (aug. 6. szombat, nevezés a Domb-futásnál 10.00 óra előtt, JAZZFŐVÁROS futás 11.30-kor), akkor a célbaérkezéskor ajándék pólót kapsz és egy ingyenbelépőt az aznapi fesztiválnapra!

+1: Minden 14 éven aluli fesztivállátogató ingyen jöhet be felnőtt kísérettel!

Bohém üdvözlettel,

Ittzés Tamás
Dr. Bohém

 

Hozzászólások