XXII. Városi Polgármesterek Randevúja – Indul az országos szavazás! Az eseményen átadják az „Év polgármestere”, „Az év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, melyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését.

 

polgarmesterek0

 

A városi önkormányzatok legnagyobb hagyománnyal bíró rendezvényét, a XXII. Városi Polgármesterek Randevúját idén augusztus 25-én Szerencsen rendezi meg az ötletgazda Szféra. Az esemény fővédnöke idén is Pintér Sándor belügyminiszter, gesztora pedig Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke.

Az eseményen átadják a Szféra által alapított, az „Év polgármestere”, „Az év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, melyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését.

Szavazni kizárólag a rendezvény honlapján (www.szferaeuropa.hu) lehet 2016. július 4-től, hétfőtől 2016, augusztus 19-én, pénteken éjfélig. Egy e-mail címről egy szavazat adható le!

További információ:
Oltványi Tamás
Szféra- + 36 30 / 941-4327

 

 

 

Hozzászólások