A vállalatok gyakran küzdenek helyhiánnyal, ha parkolóhely kialakításáról van szó, mert nem a szabadban szeretnék azt megtenni. Erre nyújthat remek megoldást a napelemes parkoló, amely amellett, hogy áramot termel a vállalatnak, még védi is a parkoló járműveket az időjárás viszontagságaitól.

napelemes

A munkahelyi parkolás nehézségei

Bármilyen kis-, közép- vagy nagyvállalkozásról van szó, egy irodahelyiség vagy vállalati telep környékén a parkolás igencsak nehézkes kérdés. Lényegesen függ a parkolási helyzet attól, hogy az iroda hol helyezkedik el, és milyen könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.

Ahol a tömegközlekedés nehézkes, vagy a munkavállalók autóval járnak dolgozni kényelem és egyéb szempontok miatt, ott a vállalatnak komoly fejtörést okozhat az igények kielégítése. Már meglévő irodaház esetén egy parkoló kialakítása hatalmas költségekkel járhat, és sok esetben nem is kivitelezhető.

Ilyen esetben jól jöhet a napelemes parkolórendszer kialakítása, amely nemcsak helytakarékossági okok miatt hasznos, hanem akár spórolhat is a vállalatnak!

Megoldás a helyhiányra

Gyakori problémába ütköznek azok a vállalatok, akik szívesen alakítanának ki parkolót a telephelyükön, de a rendelkezésre álló földterületet nem kívánják beáldozni. Az sem ritka nehézség, hogy a tetőfelület nem alkalmas arra, hogy egy komplett napelem rendszert helyezzenek el rajta.

Erre nyújt fantasztikus megoldást a napelemes parkolórendszer kialakítása. Nemcsak, hogy védi a parkolóban pihenő kocsikat, céges autókat, de áramot is termel a vállalat számára. A napelemes rendszerek egyre inkább előnyben részesülnek a környezetvédelem érdekében, ezért ha egy vállalat erre adja a fejét, az igazán figyelemre méltó!

A napelemes rendszer kialakítása hosszú távon megtérülő befektetésnek számít. Egyedileg kiszámítható, hogy a megtérülés ideje az adott cégnél mennyi idő lesz. Állami támogatástól függően körülbelül 5 és 7 év közötti időtartammal érdemes számolni.

Bízd generálkivitelezési munkálataid a Színvonal Bau Kft.-re, hogy precíz és professzionális végeredményt kapj kézhez!

Fontos a védelem

A parkoló autókért, akár személyes, akár céges flottáról van szó, nagy felelősséggel tartozik az adott vállalat. Ha bármi történik a gépjárművekkel az időjárási vagy egyéb körülmények miatt, igencsak kellemetlen lehet, ha valamelyik autó megsérül.

Éppen ezért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a biztonságra, és olyan parkolót kialakítani, amely garantáltan ellenáll a nehézkes körülményeknek.

A napelemes parkolórendszer segítségével biztonságban tudhatod a vállalati járműveket.

Emellett természetesen nem szabad megfeledkezni a biztosítás megkötéséről sem, és a parkoló autók tulajdonosaival szerződni is szükséges.

Tekintsd meg a Színvonal Bau Kft. honlapján elérhető széles körű szolgáltatásokat, és gondoskodj épületed biztonságáról és remek kivitelezéséről!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások