Egy kedves kolléganőnknek közeledik a szülinapja, ezért úgy döntöttünk, hogy valami igazán egyedivel rukkolunk elő. Mivel semmi eredeti nem jutott eszünkbe, így segítségül hívtuk egy régi barátunkat, a Google-t.

Lehetőségek tárháza

Mondanunk sem kell, hogy végtelen sablonos és kevésbé sablonos megoldással találkoztunk, míg sikerült kiválasztani a számunkra leginkább megfelelő ajándékot. Mivel az, hogy különleges legyen, legalább olyan fontos szempont volt, mint hogy maximálisan személyre szóló is, így nem volt egyszerű dolgunk. Így akadtunk rá a Szülinapi Újságra, ami egy meglehetősen érdekes, és minden szempontból tökéletes ajándék.

Ez nem egy átlagos napilap, hiszen egy igazán egyedi ajándékkal lehet gazdagabb az ünnepelt. Hogy miért? Ismerjük meg részletesen a Szülinapi Újságot!

kuriozum szulinapra

Különös ajándék

A hírek általában a tájékozottság alapjait jelentik ma a világunkban. Szerencsére ez nem sokat változott az idők folyamán sem, hiszen már nagyon régen megszülettek a különböző napilapok. Bár a többség szereti tudni, hogy mi van a nagyvilágban, mégis igen kevesen őrzik meg a múlt egy darabkáját. Pedig ehhez az újsághoz jó sok nyomdatermékre lesz szükségünk.

A Szülinapi Újság fő ismérvei közé tartozik, hogy az ünnepelt születésének a napján kiadott újságok legérdekesebb híreiből készül egy A/3-as méretű replika. Ebben helyet kapnak a nap legfontosabb cikkei. Igazi kuriózuma az, hogy egy külön cikk köszönti a főoldalon az ünnepeltet, ami az ő születéséről ad hírt. Mivel ez minden szempontból egy korabeli újságnak felel meg, így egy csecsemőkori kép is helyet kap benne, hogy teljes legyen a köszöntő. Persze akkor sem kell kétségbe esni, ha nem tudunk ilyennel szolgálni – ahogy mi sem tudtunk -, mert ilyenkor néhány kedves grafika közül lehet választani, vagy anélkül is megjelenhet a cikk.

Mik kerülnek az újságba?

A köszöntőt mindenkinek magának kell megírnia, ami nem is okozott nehézséget, sőt, még egy extra cikket is beleszőttünk az újságba. Ezen kívül választhattunk még egy személyre szabott horoszkóp, keresztrejtvény és még sok más izgalmas dolog közül. Mi megelégedtünk az extra cikkel és egy kávéházi lapozós kivitellel. Erős volt a késztetés, hogy bőrkötésben rendeljük meg, míg végül letettünk róla, remélve, hogy meg tudja majd óvni az újságot az ünnepelt. Ezen kívül persze még választhattunk volna merített hengert vagy mappát is.

Mivel egy meglepetés szülinapi bulin adtuk át az ajándékokat, így nem éltünk a lehetőséggel, hogy az ünnepeltnek postáztassuk el az ajándékát. Ettől függetlenül biztos óriási meglepetés lehet, mikor beállít a futár egy ilyen kaliberű szülinapi meglepetéssel.

 

 

Hozzászólások