Idegenben is nyert a Kecskeméti Spartacus! 2021. szeptember 11-én került sor a férfi asztalitenisz 2. fordulójára NB-II délkeleti csoportjában. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Kiskunmajsán gyűjtötte be a győzelemért járó 3 pontot.

A Kiskunmajsai AC I. az idén szerepel először a férfi NB-II-ben. A 2. fordulóban tehát Kiskunmajsa vendégeként lépett asztalhoz a kecskeméti csapat. Pávics magabiztos játékkal nyerte mérkőzéseit, minden mérkőzését és a párost is Füle Katával fölényesen nyerte. Füle Kata győzelmeivel szintén nagy mértékben járult hozzá a csapat sikeréhez. Jádi és Gyetvai fontos mérkőzéseken diadalmaskodott. Így idegenben is nyert a Kecskeméti Spartacus.

idegenben is nyert

Győztesek, Kspari: Pávics Péter 4/4, Füle Kata 4/3, Jádi Dominik 4/2, Gyetvai Ákos 4/2, Pávics – Füle 1/1, Gyetvai – Jádi 1/1  
Győztesek, Kiskunmajsai AC. I.: Fülöp Szilvia 4/3, Varga Károly 4/2, Tanács Nóra 4/0, Mészáros Béla 4/0, Varga – Fülöp 1/0, Tanács – Mészáros 1/0.

Kiskunmajsai AC I. – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér  5:13

Fodor Miklós edző: csapatunk idegenben is nyerni tudott, Pávics és Füle vezérletével végig vezetve hoztuk el idegenből a 3 pontot. A folytatás szeptember 23-án (pénteken) 18.00 órakor Újszászon a sportcsarnokban lesz a tavalyi bajnokságból feljutó Újszászi Városi Vasutas SE ellen.

Gratulálunk a győzelemhez!

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Kapcsolódó cikkünk