Házhoz szállítás a piacról – A Kecskeméti Piac ismét elindítja a 65 év felettiek számára az ingyenes kiszállítást a veszélyhelyzet ideje alatt! Hétfői nappal kezdődően ismét kezdetét veszi a piactól telefonon megrendelt friss élelmiszer ingyenes kiszállítása Kecskemét belterületén belül.

A koronavírus-járvány terjedése és az azóta bevezetett korlátozások következtében főként az idősebb, a vírussal leginkább veszélyeztetett korosztály számára komoly egészségügyi kockázatot jelent a napi élelmiszer bevásárlása. Annak érdekében, hogy az idős embereknek ne kelljen kimozdulniuk otthonról, az ő részükre az élelmiszer ingyenesen kerül kiszállításra.

A piacnál már a tavasszal erre rendszeresített telefonszámon keresztül lehet majd a megrendeléseket leadni. A megrendelések, annak érdekében, hogy a lehető legfrissebb termékek kerüljenek a vásárlókhoz, a megrendelést követő nap reggelén kerülnek kiszállításra. A Hírös Sport Nonprofit Kft. által biztosított dolgozó viszi házhoz az árut.

Nagyon sokan szeretnek a piacon vásárolni. Szinte minden vásárlónak megvannak a kedvenc árusai. A piac azt is igyekszik lehetővé tenni, hogy az erre vonatkozó igény esetén a rendelés lehetőleg a vásárló kedvenc árusainál történjen összeállításra.

hazhoz szallitas

 

A házhoz szállítás megrendelése hétfőtől-péntekig a 06 30 470 5056 számon lehetséges.

Kecskeméti Piac

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások