A Budai utcai Piaccsarnokban és a szabadtéri piacon ingyenes WIFI, azaz Ügyfél-WIFI szolgáltatás került kiépítésre, mely a vásárlók és az árusok digitális kényelmét hivatott biztosítani.

ingyenes wifi

Mai modern korunkban, az ultra szuper, mindent fogó készülékek világában már elengedhetetlen a WIFI megléte. Az internet a kapcsolattartás, az információszerzés legfontosabb, nélkülözhetetlen eszközévé vált, továbbá ügyeket intézünk, vásárlunk, szórakozunk rajta keresztül. Az internetet használók pedig minden körülmények között elérhetőek akarnak lenni. Ebből a megfontolásból került kiépítésre a belvárosi piacon is a WIFI hálózat.

Örömünkre szolgál, hogy ennek a plusz szolgáltatásnak köszönhetően azon árusoknak és vásárlóknak is kedvezünk, akik egyébként rendelkeznek mobil internet kapcsolattal. Akik pedig nem rendelkeznek mobilnettel, mostantól a telefonjaik használata teljesebb, zökkenőmentesebb lesz.

A WIFI használatához be kell kapcsolni az eszköz wifi funkcióját, és a készülék automatikusan megkeresi azon hálózatokat, melyek a közelben elérhetőek. A piac ingyenes WIFI elérhetősége a KecskemetiPiac hálózati név alatt fut.

Kellemes böngészést kívánunk mindenkinek!

 

Kapcsolódó cikkünk a Montázsmagazinban

 

 

Hozzászólások