BESZÉLGESSÜNK HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL! – A „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetés-sorozat következő előadását rendezi meg 2020. október 27-én, kedden 18.00 órakor a Hírös Város Turisztikai Központ. Ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében. 

harom ismert kecskemeti

Meghívott vendégek:

Bognár Gyöngyvér, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője, 2012-ben az évad színésznője, 2016-ban az évad legjobb női epizodistája, Jászai Mari-díjjal (2012) és Őze Lajos-díjjal (2000) kitüntetett művésznő.

Kovács Zoltán, a Bugac Puszta Kft. cégtulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

Tormási Attila, a Tormási Autóház alapítója és tulajdonosa, a Penge Benge Jazz Band vezetője, a Kada Elek-díj díjazottja (2020).

A beszélgetést vezeti: Kriskó János

A pódiumbeszélgetés a három ismert kecskeméti személyiséggel október 27-én, kedden 18.00 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi).

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén:

info@hiroskozpont.hu, 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) hétfő – péntek 09:00 – 17:00-ig.
Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet.

Maszkot mindenki hozzon magával!

További információ:

www.hiroskozpont.hu, www.facebook.com/hiroskozpont

 

Hírös kecskemétiekről még ITT is olvashatunk a Montázsmagazinban

 

 

Hozzászólások