A 2020/2021-es évad első Hírös kecskemétiek pódiumbeszélgetés várja az érdeklődőket 2020. szeptember 29-én, kedden 18.00 órakor a Hírös Város Turisztikai Központban. Ezúttal három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről a régi Városi Mozi épületében.

kecskemetiek podiumbeszelgetes

Meghívott vendégek:

Szőllősi Krisztina, a Kecskemét City Balett és a Badora Társulat táncművésze, koreográfusa, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 2017/18-as évadának legjobb táncosa, Fülöp Viktor- és Esztrád Ösztöndíjas művész

Ittzés Tamás hegedűművész, hegedűtanár, egyetemi docens, a Bohém Ragtime Jazz Band alapítója, vezetője, Bács-Kiskun megyei Prima-díjas (2010), Bozsó-díjas (2015) művész, a Scott Joplin Nemzetközi Ragtime Zeneszerző Verseny I. helyezettje (2001) (Sedalia, Missouri, USA)
Róna Tamás egyetemi professzor, az Alföldi Régió főrabbija, a MAZSIHISZ rabbitestületének elnöke, valamint a Keresztény-Zsidó Tanács elnökségének tagja.

A beszélgetést vezeti: Kriskó János

A Hírös Kecskemétiek pódiumbeszélgetés szeptember 29-én, kedden 18.00 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi).  A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) kedd – péntek 09:00 – 17:00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet. Maszkot mindenki hozzon magával!

 

További információ: weboldal és Facebook 

 

Kapcsolódó cikkünk:

A színpadon hírös kecskemétiek beszélgetnek

 

 

Hozzászólások