Férfi NB-2. Dél – Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés – 2022.03.20. Kecskemét, Széchenyi sétány 11. 10 óra és 16 óra

15. forduló: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér –Kesi – Dunaharaszti MTK I.
17. forduló: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér-Kesi – HED-LAND Sportcsarnok SE II. Mezőberény

ferfi nb-2

15. fordulóban Hazai pályán fogadtuk a Dunaharaszti MTK I. csapatát. A mérkőzésnek fontos szerepe van a végső helyezéseknél. Jelenleg a Spari 2. helyen van és a Dunaharaszti a 3. Idegenben vereséget szenvedett a Kecskeméti csapat legkevesebb különbséggel. Most a  minél nagyobb arányú győzelem  nagyban hozzá járul a 2. hely megtartásához. Így készültek a csapatok a rangadóra.

Férfi NB-2. csapatbajnoki mérkőzés

A párosok küzdelméből 1-1-t játszottak a csapatok.
Az egyéni első körben sikerült 3 mérkőzést magabiztosan megnyerni. Meglepetésre Polónyi Nóra (Kesi) veszített mérkőzést.

Az állás 4/2 a hazai csapatnak.
A második körben az előzőhöz hasonlóan 3 hazai győzelemét könyvelhettek el a Kecskemétiek.
Az állás 7/3.
A harmadik egyéni körben meglepetésre Gyetvai Ákos, aki addig hibátlant játszott az ellenfél legjobbjai ellen most kellemetlen stílusban játszó Kiss ellen veszített.
Az állás 10/4.
A negyedik körben Pávics Péter megnyerte a 4. mérkőzését is ezzel a győzelmet a csapat már megszerezte. Polónyi Nóra magára talált és 2. mérkőzését is hozta, Gyetvainak nem sikerült ismét nyerni. Jádi Dominik, aki szintén hibátlant teljesített minden mérkőzésest megnyerve állította be a végeredményt.
Végeredmény 13/5.
Győztese, Kspari-Kesi: Pávics Péter 4/4, Jádi Dominik 4/4, Gyetvai Ákos 4/2, Polónyi Nóra 4/2 Páros: Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Jádi 1/0.
Győztesek: Dunaharaszti MTK I. Szimán Attila 4/2, Fest Attila 4/1, Kiss Tamás 4/1, Szép Gábor 4/0, Szép-Kiss 1/1, Fest-Szimán 1/0.

A 17. fordulóban előrehozott mérkőzést játszottunk a már a bajnokság megnyerését is akár elkönyvelhető Mezőberényi csapat ellen.

Pávics Péter és Polónyi Nóra (Kesi) nyerte a párost. Péter a folytatásban 2 mérkőzésen játszott, amelyeket megnyert. Polónyi Nóra az első mérkőzését megnyerte a többi mérkőzésen az ellenfelek nyertek. Gyetvai Ákos, Szűcs Bence, Mayer Lászlónak nem sikerült nyerni a jóval jobb és rutinosabb Mezőberényiek ellen.

Győztesek: Kspari-Kesi: Pávics Péter 2/2, Polónyi Nóra 4/1, Gyetvai Ákos 4/0, Szűcs Bence 4/0, Mayer László 2/0, Páros: Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Mayer 1/0.
Győztesek: Hed-Land Sportcsarnok SE. Lele Viktor 4/4, Nagy Bence 4/4, Csetle Zoltán 4/3, Molnár Levente 4/2, páros, Lel-Nagy 1/1, Molnár-Csetle 1/0

Fodor Miklós edző:

A legfontosabb mérkőzést sikerült a csapatnak nagyarányú győzelemmel megnyerni a Dunaharaszti ellen. Mindenki jó formában és nagy küzdelemmel játszott, aminek siker lett az eredménye. Jó érzés volt kecskemétinek lenni, hiszen idegenben elveszített dunaharaszti mérkőzésnek a visszavágójára kellett felkészülnie mindenkinek. Pávics Péter, Jádi Dominik magabiztos játékkal hozta minden egyéni mérkőzését, Polónyi Nóra (Kesi) Gyetvai Ákos (Kesi) 2-2 mérkőzést nagy csatában tudott nyerni.

Nagy lépést tettünk a 2. hely megtartásához. Gratulálok a csapatnak!

Folytatás 2022.április 3-án Szolnokon. Jászkun Volán Sport Club Kft csapata ellen.

 

Forrás: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

 

Kapcsolódó cikkünk

 

 

 

 

 

Hozzászólások