FELHÍVÁS a Toll és Ecset Alapítvány ÉLETUTAK címmel megjelenő antológiában való részvételre – KIEGÉSZÍTETT VÁLTOZAT!

A Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre és a munkáját segítő Toll és Ecset Alapítvány egy antológiát készül kiadni, mely válogatás lesz a Montázsmagazinban megjelent életútinterjúkból.

eva1

A kötetet egy 200-300 oldalas összeállításnak tervezzük. Várjuk azon írók, költők, képzőművészek jelentkezését az antológiába, akikkel már készítettünk interjút a Montázsmagazin Íróklubjában.

Arra kérjük a riportalanyokat, hogy keressék meg a velük készült interjút, (www.montazsmagazin.hu és ott írják be a keresőbe a nevüket). Miután megtalálják a velük készült interjút, ellenőrizzék, hogy van-e valami, amit nem vállalnak fel a régi interjúból, apró változás az életükben, azt közöljék velünk, hogy javítani tudjuk. Ha valakinek nagyon hosszúra sikerült a hajdani interjúja (volt 18-20 oldalas is!), előfordulhat, hogy limitálnunk kell az oldalszámot, tehát fenntartjuk a jogot, hogy tömörítsünk. Olyan sok művet sem áll módunkban megjelentetni, mint internetes formátumban, de egy-két vers vagy kép belefér majd. Elsősorban fekete-fehér fotókat fogunk megjelentetni. A képzőművészek alkotásai számára személyenként egy színes oldalt biztosítunk.

talalkozo6

Az antológiába való bekerülési költség egyöntetűen 12.000 Ft lesz. Ezért négy (4) kötetet kap mindenki, a további köteteket 2000 Ft-ért lehet darabonként megrendelni és megvásárolni. Az antológia megjelenését 2015 márciusára tervezzük.

Az antológiában megjelenni szándékozók a mellékelt nyilatkozatot e-mailben vagy levélben, 2014. december 31-ig küldjék meg
Weninger Endréné címére (6000 Kecskemét, Fazekas Mihály út. 18. I.1.), vagy: werzsi.werzsi@gmail.com e-mail címre. Telefon: 06-30-601 9246

talalkozo7

A mellékelt megállapodás alapján az antológiához való anyagi hozzájárulást legkésőbb 2015. január 20-ig kérjük a Toll és Ecset Alapítvány 10402506-49525757-50511015 számú számlájára átutalni vagy befizetni. (K&H Bank). Egyéni egyeztetés is lehetséges levélben vagy telefonon.

FONTOS! Kérjük, hogy az antológiában való részvételi szándékot 2014. december 22-ig telefonon vagy e-mailben szíveskedjenek jelezni!

Kecskemét, 2014. december 10.

Weninger Endréné, a Toll és Ecset kuratóriumának elnöke
Szabó Katalin                                Menyhei József
kuratóriumi tag                            kuratóriumi tag

talalkozo14

……………………………………………………………………………………………………………………………………

NYILATKOZAT

Alulírott …………………………………………………………………………………………….nyilatkozom, hogy a Toll és Ecset Alapítvány által kiadandó ÉLETUTAK címmel megjelenő antológiában részt kívánok venni. A feltételeket megismertem, elfogadom, és a határidőket betartom.
Mindezek alapján a 12.000 Ft hozzájárulást befizetem.

Továbbá igénylek ………db plusz példányt 2000 Ft-os egységáron.
Ennek értékét, …………………….Ft-ot, hozzáadva az előző vállalásomhoz, összesen ……………………………………….Ft-ot fogok a Toll és Ecset Alapítvány

10402506-49525757-50511015 sz. számlájára az antológia támogatás címén lehetőleg 2015. január 20-ig befizetni vagy átutalni.

Egyben kijelentem, hogy a megjelent alkotásért az önköltséges megjelentetés következtében szerzői honoráriumra nem tartok igényt. Aláírásommal a fenti nyilatkozatot megerősítem és tudomásul veszem, hogy amennyiben a felhívásban és jelen nyilatkozatban leírtakat nem tartom be, úgy az antológiában való megjelentetésből kizárom magamat.

……………………………………, 2014. ……………………… ……………

……………………………………
A nyilatkozó aláírása

Szig.szám:
Lakcím:
Telefonszám:
E-mail cím:

Köszönettel: Weninger Endréné Erzsébet

 

Hozzászólások