Év végén, az ünnepi készülődésben megéri kicsit lelassulni. Szóljon az idei december arról, hogy a karácsonyi forgatag nyüzsgése mellett valóban meghalljuk egy képzeletbeli száncsengő csilingelését, átadjuk magunkat egy templomi koncert harangjátékának, és elcsendesedve mélyülünk el azokban a lélekemelő Égi dallamokban, melyeket Kovács Nóra hoz el nekünk első könyvében összegyűjtve.

egi dallamok3

Az élet számtalan nehézséget, gondot, problémát gördíthet elénk. Sokszor bizony nem tudunk ezeken az akadályokon könnyedén átlépni, máskor pedig a támogató segítség hiányzik. Jól jönne ilyenkor egy kapaszkodó, amihez bármikor nyúlhatunk, akár egy könyv, amitől, ha csak egy gondolat erejéig is – bizakodóbban láthatjuk a világot. Az Égi dallamok ezzel a céllal született” – meséli a szerző.

Ez a 144 oldalas kötet olyan aforizmákat, útmutatásokat tartalmaz, amelyek mindennapi életünkre vonatkoztatva jelenthetnek azonnal visszajelzést, segítséget. Útkeresés, elbizonytalanodás, tanácstalanság vagy épp a boldogság keresése közben, a szövegekkel szépen harmonizáló, azokat erősítő fotókkal illusztrált könyvet olvasva, lapozva megörülhetünk az égi dallamokba rejtett gondolatoknak.

egi dallamok1

A könyv születése ihletett pillanatok összessége, a címválasztás pedig nem véletlen. A gondolatok, melyek a szerző fejében megfogalmazódtak, jöttek, mintha mindig is ott lettek volna, de érezhetően egy másfajta minőséget képviselnek. Mintha angyalok diktálnák őket, mintha egy ősi bölcsesség fedte volna fel magát újra. Nóra nem az univerzális igazat nyújtja olvasóinak, hanem egy-egy gondolatot, amin el lehet mélázni, ami segítheti a befelé fordulást, az elcsendesülést és azt, hogy merjünk találkozni azzal a központi maggal, amik valójában mi vagyunk.

egi dallamok2

“Ez nem egy olyan könyv, amit úgy olvasol, hogy leülsz, elkezded, és néhány óra múlva leteszed azzal, hogy elolvastad. Egy olyan könyvet szerettem volna adni, ami lehetőség arra, hogy minden nap szánj magadra egy kis időt. Nyisd ki bárhol, csapd fel ott, ahol épp aznap kinyílik! Hiszem azt, hogy nincsenek véletlenek. Amit azon az oldalon találsz majd, neked szól, a te adott élethelyzetedre lehet válasz. Olvasd el, aztán éld meg a napod! Azt szeretném, ha közben ez az égi dallam, mint háttérzene, mégis egész nap elkísérne.”

Az Égi dallamok a szerző magánkiadásában jelent meg. A könyv ára: 2.980 Ft.

További információ:
Kovács Nóra
www.chic-and-charm.hu

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások