Könyvajánló: Az árva muzsikustól a Hétköznapok ünnepéig – Napjainkban hatalmas változáson ment keresztül a könyvkiadás, a könyvek megjelentetése. Nemcsak nyomtatott formában olvashatjuk kedvenc műveinket, hiszen egy-két kattintással a világ bármely tájáról tölthetünk le e-könyveket.

Az e-könyv (angolul e-book) az elektronikus formában létrehozott és terjesztett szöveget, és egyes esetekben képet tartalmazó fájl, amely digitális megfelelője a nyomtatott könyvnek. Bárhol, bármikor olvashatjuk, hiszen számos eszközön elérhető: okostelefonok és táblagépek, laptopok és számítógépek, E-olvasók és más eszközök segítségével.

Ma már lehetőség van a szerzői könyvkiadásra, melyhez segítséget adnak a Self-Publishing kiadók, például: publio.hu, publishdrive.com… Minden szerző számára öröm, ha munkásságát, műveit az olvasók elé tárhatja, hiszen nemcsak megmérettetés, de az építő gondolat, lelkének ezernyi rezdülése is így jut el hozzájuk. Az elmúlt időszakban ezek a lehetőségek tették számomra is lehetővé több könyvem megjelentetését.

Az árva muzsikus

Festményeimmel illusztráltam a könyvet, melyben tanulságos, vidám történetek, novellák, versek (Gida az Udvarban, A rátarti pelikán, A nagy hármas, Piszem nagy kalandja, Bendzsi …) mellett a mély szenvedéseket megjáró emberek portréja is kirajzolódik (Amikor kilépünk a kapun című novellában). A remény az, mely tovább vezethet az úton, még ha a megsebzett szív nehezen is gyógyul be. A kötetben szerepel díjnyertes novellám: A Farkas. A linkre kattintva megtalálhatjuk azokat a helyeket, ahol megvásárolható (Libri, Lira, Kobo, Google Play, Bookline, iTunes …)

Bulvár kicsit másképp

című könyvemben a Montázsmagazinban (Kecskemét) megjelent írásaimból találhatunk összeállítást. Azonban ne a megszokott bulvár híradásokra gondoljunk, hiszen kiváló filmekből találhatunk válogatást (Az életrevalók, A remény rabjai, Árnyékország, Hacsi,Fehér Isten…). Nemcsak a történetekkel ismerkedhetünk meg, hiszen az alkotók, művészek is közel kerülnek hozzánk. Megismerjük küzdelmeiket, a betegséggel való vivódást, a hihetetlenül nehéz helyzetből való felemelkedést… (Michael J. Fox, Rejtő Jenő, Téglás Zoli, Jean Paul Belmondo…). A linkre kattintva megtalálhatjuk azokat a helyeket, ahol megvásárolható (Libri, Lira, Kobo, Google Play, Bookline, iTunes …)

Hétköznapok ünnepe

Több év alatt össszegyűlt versek jelentek meg a kiadványban, melyet festményeimmel illusztráltam. Jelen korunk attitűdjei, a sok embert érintő változások – otthontalanság, emberek változó kapcsolatrendszere -, a természet szépségei, lelkünk magassága és mélysége témakörökben íródott verseim bemutatják azt a sokszínűséget, változást, amit megélünk mindennapjainkban. Barátoknak írt versek is helyt kaptak a kötetben –Margó, Gerry, Erzsi, Anna, Ricsi baba…-

Szeretném, ha olvasóim szívéig jutnának el a soraim. A linkre kattintva megtalálhatjuk azokat a helyeket, ahol megvásárolható (Libri, Lira, Kobo, Google Play, Bookline, iTunes …).

A győztes életről

Minden ember életében valamilyen formában megtalálható a hit, még az úgynevezett ateista ember életében is, hiszen az ő hite az, amiben nem hisz. Kötetemet az Istent kereső és megismerni vágyó embereknek ajánlom. Lelki énekek, versek, melyek útmutatást, vigasztalást, bátorítást, intést, örömet, reményt adnak mindennapi életünkben. A várakozás hosszútűrését is, amikor beteljesedik az ígéret, a Nagy Ébredés, amikor Isten jelenléte és hatalma fog munkálkodni az emberek életében, elhozva a gyógyulást és a megújulást.

”Beszélgetvén egymás között zsoltárokban és dicséretekben és lelki énekekben, énekelvén és dicséretet mondván szívetekben az Úrnak.” – Pál Apostolnak az Efézusbeliekhez írt levele 5. rész 19. ige –
A linkre kattintva megtalálhatjuk azokat a helyeket, ahol megvásárolható (Libri, Lira, Kobo, Google Play, Bookline, iTunes …).

Köszönöm szépen a lehetőséget köteteim bemutatására! Leendő olvasóim véleményezhetik az oldalakon a könyveket. Szeretettel ajánlom mindenkinek, remélve, hogy sok szép percet szerez az olvasóknak.

Weboldalam a könyvekről:

Szerzői oldalam:

A Google Books-nál, de más oldalakon is olvashatunk részletet a könyvekből. Köszönöm szépen a megosztásokat.

 

Lakatos Ilona