Adventi vásár nyílik a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon! A Városháza előtti Kecskeméti Tanyai Termék Piac az adventi időszakban csütörtökönként – 13.00 órától 17.00 óráig – kiegészül adventi vásárral is.

December 12-én Zrínyiné Erzsike mézeskalácsokkal, Sárik Szilvi mézzel és méhészeti termékekkel, Kajdácsi Márta lekvárral, birsalmasajttal, Bús Ilona szárazvirágkötő adventi koszorúkkal, asztali díszekkel, Kissné Újlaki Éva ökotáskákkal, baba textilekkel, Varga Gizike dekorációs termékekkel, a Hunyadi Iskola karácsonyi díszekkel, Bánfi Tiborné Icuka néni horgolt kézimunkákkal, Szappanosné Kanizsai Judit foltvarrott textil termékekkel érkezik majd.

December 19-én csatlakozik a már fent említett kézművesekhez Böröczki Edit fazekas és Tantóné Mócza Erika textilvirágokkal az adventi vásár forgatagában.

Mindkét alkalommal 13.00 órától 17.00 óráig adománygyűjtést is  szervezünk Kecskemét és térsége kistelepülésein élő nehéz sorsú családok számára. Az adományokat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Kecskemét és térsége polgármesterei segítségével juttatja el a rászoruló családok részére még karácsony előtt.

Arra kérjük a jó szándékú, segíteni tudó embereket, hogy 2019. december 12-én és 19-én a Városháza előtti gyűjtőpontra hozzák el adományaikat. Ezúttal tartós élelmiszert és édességet (csokit, cukrot, kekszet) gyűjtünk. Szeretnénk az Önök segítségével megvalósítani, hogy minél több család számára felhőtlen ünnep legyen a karácsony!

 

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

www.aranyhomok.hu
www.haztajitazasztalra.hu
www.facebook.com/akegyesulet
www.facebook.com/HaztajitAzAsztalra
www.aranyhomok-porteka.hu – a térség ajándéka

 

(Az adventi adománygyűjtésről már korábban ITT adtunk hírt a Montázsmagazinban.)

 

 

Hozzászólások