Adventi adománygyűjtés a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon – Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület adománygyűjtést szervez Kecskemét és térsége kistelepülésein élő nehéz sorsú családok számára.

2019. adventi időszakában csütörtökönként 13.00 és 17.00 óra között Kecskeméten a Városháza előtt. Az Adventi Vásárral kibővített Kecskeméti Tanyai Termék Piacon gyűjtik az adományokat. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Kecskemét és térsége polgármesterei segítségével juttatja el az adományokat a rászoruló családok részére még karácsony előtt. Arra kérik a jó szándékú, segíteni tudó embereket, hogy 2019. december 5-én, 12-én és 19-én, csütörtökönként 13-17 óráig a Kecskeméti Városháza előtti gyűjtőpontra hozzák el adományaikat. Ezúttal tartós élelmiszert és édességet (csokit, cukrot, kekszet) gyűjtenek.

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület bízik az adventi adománygyűjtés sikerében. Az Önök segítségével megvalósulhat, hogy minél több család számára felhőtlen ünnep lehessen a karácsony!

Infovonal: 76/504-780
További információ ITT

 

Hozzászólások