Ismét arra kérjük nézőinket, hogy szavazzanak! Döntsék el Önök, kik voltak a kecskeméti Katona József Színház 2014/15-ös évadának legjobbjai!

 

katonajsz3

 

A kitöltött szavazólapokat május 22-ig lehet bedobni a nagyszínház, a Kelemen László Kamaraszínház és a Ruszt Stúdió Színház előterében, valamint a jegypénztárban elhelyezett gyűjtőládába – mondta Seres Sára, a hagyományos évad végi díjátadó gála főszervezője.

A közönség idén is kilenc kategóriában szavazhat a legjobbakra, akik a május 30-ai nagyszabású, látványos ünnepségen vehetik át jutalmukat. A gálát ezúttal új műsorvezető páros irányítja: Decsi Edit és Orth Péter személyében. A díjátadón a művészek megidézik az évad emlékezetes pillanatait, legnagyobb közönségsikereit. Dalok hangzanak el többek között a Csókos asszonyból, a Csoportterápiából, az És mégis szól a dal című operameséből. Részletet láthat a közönség a Kecskemét City Balett produkcióiból: a Carmenből és a Diótörőből, sőt, az új évad bemutatóiba is bepillantást nyerhetnek.

 

grof16

 

A díjazottak Gróf Zoltán festőművész kecskeméti teátrum épületét ábrázoló akvarelljét, valamint pénzjutalmat vehetnek át az eseményt támogató cégek képviselőitől.

 

 

Hozzászólások