Tartson velünk szeptember 24-én az Orgoványi Értékjáró Sétára! – A kellemes őszi időben ismerje meg Ön is Kecskemét és térsége kincseit, amelyek csak egy karnyújtásnyira vannak! Az értékjáró séta sorozat hetedik állomása Orgovány, ahol a kultúra közösségteremtő erő, ide invitálja az érdeklődőket az Aranyhomok Egyesület!

Az Aranyhomok Egyesület nagy sikerrel szervezi a Térségi Értékjáró Séta sorozatot, melynek során tagtelepüléseikre tesznek kirándulást, és ott – a település értékeit felfűzve egy sétaútvonalra – töltenek el egy kellemes szombati napot a sétára jelentkező vendégekkel.

A séta 2022. szeptember 24-én, szombaton 9.00 órakor indul az orgoványi Művelődési Ház elől, a Kossuth Lajos utca 71. szám alól. A programról részletesen tájékozódhat az Aranyhomok Egyesület Facebook oldalán vagy az egyesület honlapján

Az orgoványi túrában helyet kap:

– a Dr. Tóth Zoltán emlékpark
– az Orgoványi Helytörténeti Gyűjtemény
– a Katolikus temető stációja
– a Hollósi Búvárbirodalom
– a katolikus templom
– a Regős Vendéglő – az ebéd fakultatív program

orgovanyi

Utazás egyénileg. A programokon a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött, a Regős Vendéglőben elköltött ebéd kivételével, ez fakultatív program. Két töltött húsos étel közül lehet választani, a Basky betyár egy enyhén csípős helyi specialitás és választható cordon bleu is, mindkettő vegyes körettel.

Előzetes jelentkezését várják az info@aranyhomok.hu e-mail címen szeptember 22-ig. Jelentkezésében írja meg, hogy az ebéden részt kíván-e venni, és melyik ételt választja (egységesen 2.500,- Ft/fő).

Bővebb információ: 06-30/931-1064. Tartson velünk szeptember 24-én az Orgoványi Értékjáró Sétára!

A túra egész évben egyénileg is bejárható a Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció segítségével.

A séta bemutató kisfilmje Danyi Judit és Hegedűs Zoltán színművészekkel

 

 

Aranyhomok Egyesület

Facebook

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások