Legyen vendégünk június 11-én a Lakiteleki Értékjáró Sétán! – Az ARANYHOMOK EGYESÜLET 2021-ben TÉRSÉGI ÉRTÉKJÁRÓ SÉTA sorozatot indított. melynek során tagtelepüléseikre tettek kirándulást. A település értékeit egy sétaútvonalra felfűzve kellemes szombati napot töltöttek el a sétára jelentkező vendégek.  A séták nagy sikert arattak, így a 2022-es évben –  újabb négy helyszínnel gazdagítva – folytatják a sétasorozatot.

Az értékjáró sétasorozat hatodik állomása a Kiskunsági Nemzeti Park tájképi szépségekben leggazdagabb területe, a képzőművészeti és helytörténeti kiállítóterekben bővelkedő Lakitelek. Ide invitálja Önöket az Aranyhomok Egyesület 2022. június 11-én!

 

A túrában helyet kap:

  • a Templom tér
  • a Római Katolikus Templom
  • a Pulai Gyűjtemény
  • az Árpád-kori templomrom
  • a Lakiteleki Tőzegbánya Tavak – Kisrét
  • a Tanítók Fája
  •  a SzínesKert, ahol színes foglalkozás várja a túrázókat
  • az Autós Csárda – fakultatív programként ebéd várja a séta résztvevőit 2.000,- Ft-os áron (cigánypecsenye petrezselymes burgonyával és csalamádé).

lakiteleki ertekjaro

Túravezetők: Lendvai Edit és Szuetta Béla

Utazás egyénileg. A programokon a részvétel ingyenes, az Autós Csárdában elköltött ebéd kivételével, ez fakultatív program.

Előzetes jelentkezését várják az info@aranyhomok.hu e-mail címen 2022. június 10-én 12.00 óráig. Jelentkezésében írja meg, hogy az ebéden részt kíván-e venni (2.000,- Ft/fő). Bővebb információ: 06-30/931-1064

Találkozó: 2022. június 11-én, szombaton 9.00 órakor a lakiteleki Petőfi Sándor Művelődési Ház Közösségi Színtér előtt, a Széchenyi körút 46. szám alatt. A programról részletesen tájékozódhat az Aranyhomok Egyesület Facebook oldalán is, vagy az egyesület honlapján. 

A túra egész évben egyénileg is bejárható a Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció segítségével.

Legyen a vendégünk a Lakiteleki Értékjáró Sétán!

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

www.facebook.com/HaztajitAzAsztalra
www.aranyhomok-porteka.hu – a térség ajándéka

 

Hasonló cikkünk:

Kerekegyházi Értékjáró séta

 

Hozzászólások